Jouw zakelijke familie met impact

Het doel van stichting Sociëteit Vastgoed is de vastgoedmarkt beter, mooier, waardevoller, effectiever, duurzamer en krachtiger te maken. Deze samenwerking hebben wij de afgelopen 4 jaar invulling gegeven tijdens 100en meetings, kennistafels, sportieve events en ontelbare lunches, diners en persoonlijke gesprekken.

Leaders of Growth

In 2021 zijn we gestart met Leaders of Growth teams, dé expertteams die bijzondere professionals uit diverse assetklassen vanuit een Blue Ocean gedachte bij elkaar brengen. Daarnaast is er een succesvol Young Executives team ontstaan en een Academisch team (om onze Academy optimaal te blijven voeden).

De teams kregen unieke namen uit de Egyptische mythologie die correspondeerden met de gedachtegang. Chepri, het netwerk en kennisplatform voor particuliere beleggers, kreeg deze naam omdat Chepri staat voor ‘ god van de opkomende zon die alles laat groeien en ontwikkelen wat beschenen wordt’.

Nieuwsgierig? 

Bekijk dan even de teams en vooral de energieke en enthousiaste members hierbij!

Alle teams hebben een voorzitter, die sturing en richting aangeeft en de doelstellingen bewaakt.

Alle teams hebben maximaal 5 focuspunten op de agenda geplaatst voor 2022 om kennis en informatie over te delen (door middel van podcast, video, kennistafels, masterclasses, opleidingen, artikelen voor de kennisbank). Daarnaast organiseert ieder team onder begeleiding van Sociëteit Vastgoed bijzondere sessies en meetings, waarbij proven concepts, en een directe inzage in de stimulans voor de oplossingen van problemen wordt geboden.

Agenda

Je kunt deze uiteraard direct terugvinden in de agenda!

Daarin hebben we recent het onderscheid gemaakt tussen meetings en masterclasses voor Sociëteit Vastgoed, Sociëteit Vastgoed Academy én Chepri.

Ieder team ontmoet elkaar iedere 6 weken, veelal digitaal om de vaart erin te houden. Zo kunnen wij gezamenlijk de ruim 600+ aangesloten organisaties en partners van ons netwerk op de meest positieve wijze impactvol informeren en stimuleren bij o.a. verduurzamen en het gericht optimaliseren van uitvoering en organisatie.

Teams in opbouw

De laatste twee teams zijn nog in opbouw, het Data/ AI expertteam THOTH en team ISIS, waarbij we met visionairs, bouwers, eigenaren, beleggers en ontwikkelaars plannen maken voor een Purpose Movement die leidt tot een Betekenisvolle Economie. Zo wensen wij als stichting optimaal invulling te geven aan een duurzame, toekomstgerichte maatschappij en sector, waarin jij optimaal groeit, ontwikkelt en succesvol bent.

 Tot Sociëteit Vastgoed, jouw zakelijke familie met impact.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen