“Ik wil waardevolle knowhow delen om samen bij te dragen aan betekenisvolle plekken.”
05 november 2020 
in Member

“Ik wil waardevolle knowhow delen om samen bij te dragen aan betekenisvolle plekken.”

Linda Annink van Urban Solutions:

“Ik wil waardevolle knowhow delen om samen bij te dragen aan betekenisvolle plekken.”

10 jaar expert in gebiedsmarketing

Gebiedsmarketing draagt bij aan de leefbaarheid van steden en locaties. Als mensen zich ergens prettig en veilig voelen, kiezen zij sneller voor een gebied om er te wonen, werken, winkelen of recreëren. Juist in deze tijd is het voor overheden en bedrijven van essentieel belang om plekken van betekenis te creëren voor bewoners, gebruikers en bezoekers.

Linda Annink, oprichter en directeur van Urban Solutions, houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met gebiedsmarketing. Samen met haar team van gedreven marketeers en communicatiespecialisten zet zij steden, regio’s, (winkel)gebieden en vastgoedlocaties succesvol op de kaart.

Herontwikkelingen en transformaties

Met name in herontwikkelingen en transformaties heeft Urban Solutions veel expertise opgebouwd. Het bedrijf heeft inmiddels diverse ontwikkelaars, overheden, beleggers, vastgoedbedrijven en ondernemers geholpen om voor hun projecten een sterke herpositionering en een nieuwe identiteit te ontwikkelen. Voorbeelden daarvan zijn onder andere de herontwikkeling van het Damrak met de nieuwe Beurspassage in Amsterdam, de upgrade van het retail- en belevingscentrum The Wall in Leidsche Rijn en de transformatie van winkelcentrum IndeBogaard naar een nieuw stadscentrum voor Rijswijk. Linda Annink: “Een passende identiteit en uitstraling die tot de verbeelding spreekt van bewoners, bezoekers en gebruikers, is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle ontwikkeling. Het inspireert mensen en het maakt dat zij gezamenlijk de schouders willen zetten onder een aantrekkelijke woon- of vestigingslocatie.”

Urban Solutions Sociëteit Vastgoed

Urban Solutions Academy

De knowhow van 10 jaar ervaring in het vakgebied heeft Linda nu gebundeld in de Urban Solutions Academy. Vanaf komend voorjaar zijn hier diverse cursussen en masterclasses te volgen. Een van die cursussen is Succesvolle Gebiedsmarketing, bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling, beheer, marketing en verkoop van woon-, werk-, winkel- of recreatiegebieden. In 3 exclusieve cursusdagen krijgen de deelnemers alle informatie, kennis en tools mee die nodig is om als succesvolle gebiedsmarketeer aan de slag te gaan. De cursus wordt gegeven door een team van experts uit de hele breedte van het vakgebied. Naast Linda zelf, die als hoofddocent optreedt, zijn dit: Anneke Jongerius, placemaker bij AM, Edwin de Roos, ontwikkelingsmanager bij Schipper Bosch, Oedsen Boersma, economisch geograaf en partner bij SITE urban development, Myriam Zuidervaart, senior marketing & communicatie adviseur bij Bouwinvest en Roeland Tameling, gebiedsmarketeer en eigenaar van City Result. Zij zullen hun praktijkervaring delen en de cursisten de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Speciale actie, exclusief voor leden Sociëteit Vastgoed!

De cursus Succesvolle Gebiedsmarketing is geopend voor inschrijving: Voor leden van Sociëteit VG geldt een speciale aanbieding:

Als jij als lid van Sociëteit Vastgoed bij inschrijving de code: SOCVG vermelden, betaal jij voor de cursus niet €2.295,- maar €1.795,- ex BTW.

BONUSSchrijf jij je in vóór 31 december 2020, dan kost de cursus voor jou slechts € 1.500,- ex BTW.

Wij kijk uit naar jouw komst!

Met vriendelijke groet,

Linda Annink

Urban Solutions
Kleine Koppel16
3812 PH Amersfoort

Urban Solutions Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen