Sociëteit Vastgoed start Partnerschip met Real Asset Media

Sociëteit Vastgoed start Partnerschip met Real Asset Media

Dankzij de introductie van Ron van Bloois, lecturer bij Sociëteit Vastgoed Academy, is er deze week een samenwerking tot stand gekomen tussen Sociëteit Vastgoed en Real Asset Media.

Het doel is op wereldwijd niveau de vastgoedsector te informeren en te verbinden door het nieuws te delen, en door zakelijke mogelijkheden binnen bereik te brengen.

Er zullen reeds in 2021 diverse meetings en bijeenkomsten worden georganiseerd, waarbij het netwerk van harte wordt uitgenodigd deel te nemen aan investeerders-sessies, kennistafels, internationale beurzen, diners en waardevolle connectie-events tussen real estate professionals.

Claudia van Haeften sprak tijdens de door Ron geïnitieerde meeting enthousiast met Richard Betts, Founding Partner, Group Publisher van Real Asset Media en na afloop van het gesprek waren beiden erg verheugd met de gemaakte afspraken. Zo zullen de nieuwsberichten van Sociëteit Vastgoed ook internationaal gedeeld gaan worden in een column op de website van deze organisatie, én in de nieuwsbrieven.

Dit biedt de members weer een nieuwe mogelijkheid hun expertise en toegevoegde waarde voor de sector op het wereldtoneel te delen. Tevens wordt er in het najaar een sessie in London georganiseerd voor investeerders en financierders, waar Sociëteit Vastgoed naar uitkijkt om aan deel te nemen. Hetzelfde geldt voor EXPO REAL welke in oktober in München plaats zal vinden. En hopelijk ook tijdens MIPIM in juni in Cannes. De uitnodigingen en meetings zullen uiteraard via de website, invitaties en social media gedeeld worden.

Real Asset Media

Real Asset Media is 100% gericht op thought leadership, analyse, trends, marktinformatie en inzichten. Een uniek platform, gecreëerd om ideeën, strategie en toonaangevende inzichten te delen met relaties uit de wereldwijde grensoverschrijdende investeringsgemeenschap.

Wat zijn de belangrijkste trends in elke sector, welke locaties en welke beleggingsstrategieën zullen waarschijnlijk het beste rendement opleveren? Interviews, onderzoek, analyse, strategie en inzichten uit de hele branche; kapitaalbronnen, fondsenwerving, investeringsbeheer, financiering en ontwikkeling.

Real Asset Media biedt, onder andere nieuwsbrieven en magazines,  die verspreid worden aan een toegewijd lezerspubliek van investeerders, financiers en de 250 grootste kapitaalverschaffers wereldwijd.

De gedrukte editie wordt verspreid op MIPIM, EXPO Real, Transport Logistics, MAPIC, toonaangevende regionale evenementen, EPRA, ICSC, INREV, ULI-conferenties, evenals de lezers van zusterpublicaties, The Real Estate Day en bezoekers van de Investment Briefing-evenementen in Europa. Zie voor meer info: Real Asset Media

Met een hartelijke en warme groet,

Sociëteit Vastgoed

Claudia van Haeften Sociëteit Vastgoed

Claudia van Haeften MBA MSV
Founder & CEO

Eusebiusbuitensingel 75, 6828HZ Arnhem 10e etage
Parkeren: Remisestraat in p-garage Airbornetower

claudia@societeitvastgoed.eu
I  www.societeitvastgoed.eu
www.businessmasters.academy
T  0031 26 4720 501
M 0031 6270 588 24

LinkedIn ITwitter I YouTube I Facebook I Instagram
PR by VHCM I Sociëteit Vastgoed KvK nr. 69027129
Op onze dienstverlening is ons beleid van toepassing

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen