In gesprek met Jack wordt vervolgd!

Vandaag had Claudia L. van Haeften- Coert MBA MSV weer een enorm energiek gesprek met Jack Zuidweg MSV.

Na de enthousiast ontvangen publicaties 'In gesprek met Jack', gaan we weer een nieuw programma met je delen. (het ebook met al deze intervieuws kun je tegemoet zien!)

Waar kun je je op verheugen?

" Er zijn veel veranderingen gaande in de sector.  Er ligt een duidelijke focus op verduurzamen en dat heeft impact op ondernemend Nederland.

Wij kijken ernaar uit jou mee te nemen op een serie onderwerpen die hier meer duidelijkheid over bieden. Want aandacht geven en risico's benoemen en daar dan oplossingen voor bieden, daar zijn we goed in!

We geven je meer inzichten in welke duurzame materialen steeds vaker toegepast en welke nieuwe technieken in vastgoed zich in sneltreinvaart ontwikkelen. En vooral hoe jij daar gebruik van kunt maken.

Natuurlijk verheug ik me ook enorm om je mee te nemen op duurzaam bouwen, zoals in de vorm van houten hoogbouw. Waarom?

Omdat isolatie, vorm en ligging van een gebouw van enorm belang zijn om de energiebehoefte zoveel mogelijk te beperken.

Over al deze onderwerpen kun je kennistafels, podcasts, video's, blogs en meetings tegemoet zien. Samen met jou als vastgoedeigenaar de oplossing realiseren.

Wij staan als Centraal Beheer ism Sociëteit Vastgoed in de startblokken!

Ben je erbij? 

Geweldig, heel graag tot dan.  Je kunt de invitaties tegemoet zien.

En kijk alvast even naar het filmpje, als een mooi begin van een nieuwe serie over kennisdelen en samenwerken in de sector".

Ontwikkelingen in de markt

We houden je op de hoogte in onze nieuwsuitingen, invitaties, podcasts, video's en kennisbank.

Contact Jack

Meteen contact opnemen met Jack? Dat kan natuurlijk ook.  

Klik dan even op deze link

#leadership #verduurzamen #circulariteit #samenwerking #houtbouw #bouwen #ingesprekmetjack #watmagikvoorjoudoen #vastgoed #atyourservice #joinus #hetkanwel


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen