Oproep aan ons netwerk!

Allerbeste relaties en leden van ons netwerk,

Om de kennis die wij op dagelijkse basis met jou delen op peil te houden, publiceren wij actief en energiek op onze socials uit alle kranten en persartikelen.

We delen rubrieken van onze leden en geven aandacht aan het nieuws uit onze sector.

Dit willen we graag aanvullen met informatie, direct afkomstig van jou, de vastgoedprofessional.

Niemand beter dan jij weet wat er in jouw assetklasse speelt, of welke ontwikkelingen er zijn. Niemand anders dan jij is volledig op de hoogte van hetgeen jouw organisatie op dit moment nodig heeft. Wat jouw bedrijf aan problemen ervaart, welke oplossingen ervoor zijn en waarmee jij de sector van de beste informatie kunt voorzien.

Daar willen wij graag mee aan het werk.

Daar gaan wij alle ruimte en mogelijkheden voor inzetten, want jouw kennis is van onschatbare waarde.

Dat zien wij elke dag opnieuw terug in de expertteams, dat ervaren wij tijdens de kennistafels en webinars en dat ondervinden wij wanneer wij in gesprek gaan met onze leden.

We beseffen ook dat er nog duizenden professionals zijn die hun stem nog niet laten horen.

Jouw kennis is van groot belang voor de sector

Vandaar onze oproep om deze kennis te gaan delen op onze kennisbank. 

De kennisbank is open voor een ieder die interesse heeft in vastgoed én vrijgesteld, de kennisdeling zit niet achter betalingslinks of andere obstakels. 

Vrij en transparant om jouw kennis direct te delen met de sector.

Mogen wij jou vragen hieraan mee te werken?

Ons bereik is groot. 

De LinkedIn pagina van Sociëteit Vastgoed wordt maandelijks 60.000x bekeken, de andere sociale media pagina's en de nieuwsbrief van de stichting bereiken maandelijks ruim 40.000 lezers en kijkers.

Dat platform bieden wij jou aan.

Omdat wij de vastgoedsector wensen te versterken en te informeren, en vooral omdat wij de professionals die er werkzaam zijn op de meest impactvolle wijze willen bereiken en verbinden.

Doe je mee?

Stuur ons dan jouw artikel, blog, publicatie, overzicht (in Word) toe met de volgende inhoud:

Bijvoorbeeld, jij bent vastgoedbeheerder:

  1.  Wat is Vastgoedbeheer?
  2. Wat doet de Vastgoedbeheerder?
  3. Waarom is de rol van de vastgoedbeheerder zo belangrijk?
  4. Hoe zorgt de Vastgoedbeheerder voor rendement optimalisatie?
  5. En hoe zorgt de vastgoedbeheerder voor verduurzamen binnen de begroting?
  6. Waarom is een vastgoedbeheerder essentieel voor de vastgoedeigenaar?
  7. Welke meerwaarde levert de vastgoedbeheerder?
  8. Hoe zorgt de vastgoedbeheerder van nu voor rendement van de portefeuille van morgen?
  9. Welke impact heeft de vastgoedbeheerder binnen sector?
  10. Wat is de essentie van data voor de vastgoedbeheerder?

Dit zijn uiteraard voorbeelden maar het geeft je een richtlijn welke antwoorden van belang zijn voor andere vastgoedprofessionals én vastgoedorganisaties. Maar ook voor organisaties die voor de sector werken en voor jonge instromers die zich afvragen of dit mogelijk hun werkgebied zou kunnen worden.

Natuurlijk publiceren wij jouw artikel met jouw naam en jouw LinkedIn profiel erbij. Liever anoniem, wat jij wilt. De wereld wacht op jouw kennis, wees daarvan overtuigd.

Wij vinden het van belang de onderlinge belangen verder te optimaliseren en hier zichtbaarheid voor te realiseren.

Deel met ons bijvoorbeeld ook jouw beloften voor de sector, jouw garantie en geef je strategie weer in één zin. Hoe zorg jij voor winst in jouw assetklasse en daarmee in de sector?

Wees niet ongerust, wij hebben redacteuren die de puntjes op de i zetten als dat gewenst is. Het gaat niet om de opmaak van je artikel, het gaat om de kennisdeling. Wij zorgen dat jouw kennis optimaal gedeeld wordt.

Wie wint?

Om jou te belonen voor jouw medewerking aan deze kennisdeling, verloten we het nieuwe boek van Eric Bakker (De paarse engel) en het boek van Lydia Bos over leiderschap onder de inzendingen.

Daarnaast kun je een gratis lidmaatschap (of een jaar gratis verlenging) naar keuze winnen, van de Academy, van het netwerk voor particuliere beleggers Chepri, van ClaudiavanHaeften (coaching) of van de Sociëteit voor vastgoedprofessionals.

De beste inzending nodigen wij uit voor een (gratis) podcast met video-opname die op alle socials wordt gedeeld. Ja, ook als dat er heel veel zijn (the more the merrier!)

Samen de sector versterken én je eigen organisatie én professionaliteit onder de aandacht brengen?

Ik zeg Yes, Doen!

En ja natuurlijk gaan alle publicaties in de kennisbank ook mee in de nieuwsbrief en worden deze gedeeld op onze platformen. Grijp je kans, verbindt de sector en laat je stem horen.

Wij staan klaar om ermee aan de slag te gaan! En natuurlijk maken we hier een ongoing gebeuren van, kennis stopt immers nooit, en kennisdeling is de motor van de economie.

Stuur je inzending naar info@societeitvastgoed.eu en we berichten je direct zodra het gepubliceerd wordt (altijd dezelfde week). Samen het verschil maken. Door kennis en positiviteit te bundelen.

Wij bouwen de vastgoedsector door impact te maken. 

Dank je wel!


Claudia van Haeften MBA MSV
Founder Sociëteit Vastgoed & Companies


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen