Leaders of Growth, Sociëteit Vastgoed breidt uit met Retail Team PATH
05 juli 2021 
in Retail

Leaders of Growth, Sociëteit Vastgoed breidt uit met Retail Team PATH

Juist in de retailsector zijn de voordelen bekend van een unieke klantervaring. Niet alleen online met gepersonaliseerde product suggesties, maar ook in fysieke winkels met het herkennen en erkennen van de relatie en het bieden van een emotionele ervaring.

Een belangrijke reden om de vastgoedsector hierop mee te willen nemen.

Daarnaast bevindt de retailmarkt zich op een kantelpunt. Het is voor onze leden dan ook van belang te weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat winkel(vastgoed) succesvol is en blijft, ook in de toekomst. Wat kan de toevoeging van data hierbij betekenen? Waarom hebben veel beleggers de afgelopen tijd juist in Retail geïnvesteerd, en wat gaat er met dit winkelvastgoed gebeuren? Er klinken steeds meer stemmen voor ‘Wonen boven Winkels’, er zijn vragen over het binnenstadvastgoed, huurkortingen en financieringen. Belangrijke aspecten om over in gesprek te gaan, want juist winkelgebieden hebben behoefte aan werkkapitaal om zichzelf te vernieuwen of te transformeren.

De retailsector nader belicht

Er is de afgelopen maanden veel over de retailsector gesproken, de transformaties, the Mall of the Netherlands, de online groei, wat dit voor de logistieke sector betekent, de stijgende waarde van supermarktvastgoed, de toepassing van duurzaamheid en de veranderende invullingen van de winkelstraten.

Dit is dan ook de reden dat wij de antwoorden, de data en de personen graag gaan samenbrengen door kwalitatieve kennis, details en informatie over de klantbeleving te delen. Jou meenemen op nieuwe inzichten en toepassingen op leegstand, de verlangde flexibiliteit en het gewenste aanpassingsvermogen van Retailondernemers en - vastgoedeigenaren.

Leaders of Growth PATH

Vanwege deze sterke visie de sector blijvend te informeren en te voeden met kennis, is er ook voor dit onderwerp een nieuw Leaderteam opgericht. In samenwerking met Twan Wilke en Peter Möller van VastgoedCentraal gaan wij effectief invulling geven aan vragen en informatie delen over de retailsector. De naam van dit Leadershipteam is opnieuw gekozen uit de Egyptische mythologie. PATH staat voor de unieke invulling die ambachtslieden de maatschappij brengen.

We gaan het opnieuw gewoon ‘doen’.  

Kennistafels organiseren, partijen samenbrengen, samenwerkingen zo mogelijk versterken, nieuwe toepassingen tonen en ervaren plus bespreken hoe we invulling kunnen geven aan innovatie. Niet alleen hoe de retailer de klant kan blijven verrassen, maar ook hoe wij als Sociëteit Vastgoed de sector blijvend kunnen verrassen met nieuwe inzichten, terwijl de herkenbaarheid bewaard blijft. Gepersonifieerd, zoals je van ons gewend bent, door goede content te delen, video’s en podcasts van gesprekken te publiceren en ons loyaliteitsprogramma te voeden door invulling te geven aan het gedeelde, onderlinge vertrouwen.

Het Leaders of Growth team PATH zal de komende maanden verder uitgebouwd worden met experts die garant staan voor inzichten in de retailsector in relatie tot de vastgoedbranche. Wat we nu nodig hebben en waar we invulling aan geven is aan een Retail-team, met mogelijkheden en inzichten voor de professionals en voor de sector.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen