It’s a MIPIM wrap

Het zit er op. Drie volle dagen in Cannes vanuit onze Sociëteit Vastgoed. Met groot genoegen kijk ik terug op alle mooie ontmoetingen en gesprekken, tijdens kopjes koffie, kennissessies en wervelende diners. De positieve flow van onze Sociëteit begint internationaal op te vallen en impact te maken. Daar mogen wij allemaal trots op zijn.

Na een succesvolle Expo Real was MIPIM een prachtig internationaal podium voor onze leden. Het Nederlandse ondernemerschap, innovatieve mindset en straightforward wijze van business doen, wordt gewaardeerd door buitenlandse spelers.

Club MIPIM ‘22 was voor diverse leden een thuis om relaties te ontmoeten, deel te nemen aan hoogwaardige expert panels en tevens voor de camera te stappen en hun visie te delen. Mooi om te zien hoe Joost Leendertse vanuit Verrussol de logistieke markt duurzaam en rendabel maakt via solar opwekking, de vernieuwende krachten van Willem Jan Landman en zijn team met Circular Floating Districts én de Proptech innovaties vanuit Chainels met de altijd positieve Erwin Buckers. Daarnaast ook krachtig om te zien dat bestuurders uit de zorg zoals Huub Landman naadloos aansluiten op de koers van OSIRIS. De video interviews laten de positieve flow zien en voelen.

Vanuit onze Sociëteit willen wij het team van Real Asset Media - in het bijzonder Richard Betts, Thorsten Herbert en Sylwia Ziemacka - van harte feliciteren en complimenteren voor deze geweldige club ervaring en kijken al uit naar onze volgende samenwerking op Expo Real in oktober.

Rest mij af te sluiten met een gemeend dankwoord aan onze Claudia. Als founder van onze kleurrijke club mensen, was zij een drijvende kracht vanuit Nederland. Dank voor het vertrouwen, alle organisatie met het team en wij kijken uit naar ons nieuwe hoofdkantoor in Arnhem!

Vive le Sociëteit Vastgoed ☀️🥂

 Ron

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen