Alexandrium
Retail
Sociëteit Vastgoed
Retail
11/01/2023
1 min
0

Retail expertteam Path bezoekt Alexandrium

11/01/2023
1 min
0

Dear all,

 

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn, want er is ook op de socials enorm enthousiast gereageerd op de meeting die wij afgelopen maandag met ons expertteam Path mochten organiseren, in samenwerking met Architekten Cie en Klepierre. We bezochten het Alexandrium, kregen een inzage in de diverse stadia van de transformatie en ontwerpen, en beluisterden welke keuzes daarbij gemaakt zijn. Dat we het daarna allemaal met eigen ogen mochten bekijken is natuurlijk enorm waardevol geweest. Ook omdat we elkaar daarbij direct beter leerden kennen. 

 

Jammer genoeg staat Linda Annink niet op de groepsfoto, maar ook zij was aanwezig.

Met een full house genoten we daarnaast van een gastvrije lunch in restaurant de Beren. En tenslotte namen we een video interview op met Marten, over de totstandkoming van het vernieuwde Alexandrium, wat jullie uiteraard tegemoet kunnen zien zodra dit gereed is.

 

Het is dan ook met veel plezier en trots dat ik mag delen dat ook Karin Laumans is toegetreden tot ons expertteam Retail/ vastgoed. (Zie https://societeitvastgoed.eu/retail-netwerk-path/). Welkom Karin!

 

We verheugen ons op de komende meetings en kennissessies, we staan altijd open voor de mogelijkheid podcasts op te nemen (we plannen het graag met je in!) en delen zeker ook met genoegen jullie Retail artikelen en blogs met de sector. Tevens kunnen we alvast uitzien naar een live tour in februari, zie https://societeitvastgoedeu.plugandpay.nl/checkout/presentatie-en-tour-onder-leiding-van-pieter-polman. Het programma hiervoor gaan we uiteraard nog samenstellen, maar is er in ieder geval ook ruimte voor een tour ingepland.

Fijn als we hier allen bij aanwezig kunnen zijn. En natuurlijk staan we er altijd voor open ook nieuwe Retail/ vastgoedprofessionals te leren kennen. 

 

  • Op 16 november organiseren we een topsessie op de Zuidas over ESG met expertteam ISIS, op 24 november in Brussel met ons internationale expertteam voor internationale beleggers en investeerders, en op 30 november kun je uitzien naar een 3e Lagerhuisdebat met ons expertteam Osiris, zorgvastgoed en senioren. Van harte uitgenodigd.

 

Een mooie middag gewenst en veel plezier bij het bekijken van de mooie foto’s, dankzij Cie.

Hartelijke groet, Claudia van Haeften

Founder Sociëteit Vastgoed

Reacties
Categorieën