Maak uw woondromen werkelijkheid op nieuwbouwproject ’t Prinsenwiel

Maak uw woondromen werkelijkheid op nieuwbouwproject ’t Prinsenwiel

Wonen op een uniek plekje aan het water? Dat is straks mogelijk op nieuwbouwproject ’t Prinsenwiel in Hedel. Begin september 2022 start de verkoop van een hofje met 21 luxe appartementen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. 

Woningbouwproject

Vol trots vertellen de ontwikkelaars Jacco Klaassen (HK Vastgoed) en Michel van Es (Willigen Partners) over het woningbouwproject. ‘’Op deze locatie zijn in het verleden al verschillende plannen ontwikkeld, maar nog nooit gerealiseerd. En daar gaat nu verandering in komen. Er zit veel potentie in deze locatie, het is aan het water, dichtbij de natuur maar ook dicht bij Den Bosch. Uiteindelijk hebben we ons uiterste best gedaan om met alle betrokken partijen een kwalitatief, mooi, efficiënt, duurzaam en bovenal haalbaar plan te ontwikkelen. Eindelijk gaat er na al die jaren gebouwd worden op dit mooie perceel!’’

Het gebouw krijgt een luxe en chique uitstraling, zowel van binnen als van buiten. Bij het ontwerp van ‘t Prinsenwiel is o.a. gelet op veel daglicht, grote balkons en duurzaamheid. ‘’We hebben bewust de keuze gemaakt om 21 unieke appartementen te ontwerpen. Op deze manier is er voor bijna elke doelgroep wel een geschikte woning op ‘t Prinsenwiel te vinden. Enkele appartementen beschikken over een vide wat de mogelijkheid geeft om extra kamers te realiseren.’’

Op project ’t Prinsenwiel zal een groenverklaring worden aangevraagd wat inhoudt dat het project als zeer duurzaam bestempeld wordt. Hierdoor kunnen de kopers bij de Rabobank een extra hypotheekrente korting krijgen.

De tuin om het gebouw heen sluit perfect aan bij de sfeer van de bebouwing. Op het terrein word je omgeven door sterke groenstructuren, wat zorgt voor rust en eenheid. Door de wadi lopen slingerpaden, welke uitnodigen om via een alternatieve route de weg te vinden naar één van de vlonders aan het water.

Oppervlakte & Verkoopprijzen

De oppervlaktes van de appartementen liggen tussen de 80 en 150 m2, met ruime balkons van 20 m2. De tweekappers hebben een oppervlakte van 180m2, met kavels variërend tussen de 370 en 900 m2. Verkoopprijzen starten bij € 380.000,-.

 Heeft u interesse? Laat uw gegevens achter op www.prinsenwiel.nl en ontvang een mail als de inschrijvingen worden geopend!

woningbouwproject

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen