Members Sociëteit Vastgoed, dank je wel!
28 december 2020 

Members Sociëteit Vastgoed, dank je wel!

Lieve en allerbeste members,

We gaan de eerste dagen van nu al een bijzonder jaar in.

Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor het vertrouwen, de samenwerking, de mogelijkheid elkaar te steunen en het besef dat we samen zoveel meer kunnen!

We staan in de startblokken

Het 4e jaar waarin we actief waren als Sociëteit Vastgoed, sloten we af door actief naar voren te kijken. En ons voor te bereiden op datgene waarmee we jou nóg optimaler van dienst kunnen zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een volledig vastgoedkunde opleidingsinstituut, met een complete post master opleiding Real Estate Ecomics onder leiding van Jan van den Hogen. Alle vastgoeddfacetten worden tijdens de opleidingen en cursussen met veel kunde en professionaliteit gedeeld en besproken door unieke en deskundige docenten als Ron van Bloois, Esther Dekker, Jan Veuger en Ewoud Pranger.

In januari 2021 zullen we de app lanceren, waardoor, waar jij ook bent, jij de cursussen van Sociëteit Vastgoed Academy kunt volgen. Heb je al een lidmaatschap van Business Masters Academy? Super, die cursussen kun je via dezelfde app volgen, bekijken en uitvoeren.

Heb je de toegang tot deze topcursussen, toegespitst op persoonlijke ontwikkeling, nog niet?

Dan kun jij dit nu gemakkelijk toevoegen aan jouw lidmaatschap. Dit maakt jouw deelname aan totale kennisdeling compleet.

In het voorjaar organiseren we bijvoorbeeld een kennis-sessie met Huib Boissevain over Leiderschap en hoe zijn persoonlijke leiderschaps-talenten zijn organisatie Annexum tot blijvende groei stimuleren. Juist omdat het belangrijker dan ooit is, onze organisaties, medewerkers en visie gericht te begeleiden door onze persoonlijke talenten verder te ontwikkelen. Dat dit leidt tot waardevolle, nieuwe inzichten en succes is een geweldig gevolg en resultaat.

Kalender

We hebben nu reeds 50+ meetings voor je klaarstaan: opleidingen, kennistafels, diners, lunches en waardevolle sessies waarbij we elkaar het allerbeste gaan geven: Het delen van kennis, netwerk, innovatie, toepassingen en natuurlijk onze persoonlijke passie. Zelfs de zeildag ontbreekt niet in het programma!

Het liefst zou ik jullie allen nu aan het einde van dit jaar een stevige knuffel geven, om je persoonlijk te bedanken voor wat we hebben met elkaar, en de wens elkaar optimaal te blijven versterken. Wat er gedeeld wordt met elkaar, het succes wat er samen gevierd wordt, de zakelijke familie die we vormen, dit is echt goud waard.

Van mij dan ook oprecht de belofte dat wij ons blijvend effectief inzetten.

Expertise zal ons verder gaan verbinden, zodat de loyaliteit en de business die we delen verder en optimaal uitgebouwd wordt, ter optimalisering van alles waar we voor staan. Met natuurlijk heel veel aandacht voor duurzaamheid en een onverminderd sterke focus op persoonlijke verbinding.

Veel liefs en wat fijn je snel weer te zien en te spreken!

Claudia

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen