Nieuwe member Cyril Mentink

Als partner en adviseur bij SmitDeVries hou ik me al jaren bezig met innovatie in de bouwketen. Ik kom elke stap in de keten dan tegen, van vastgoedontwikkelaar t/m de afbouw en de eindklant. Steevast concludeer ik dat het soort werk en vaste relaties moeten prevaleren boven de afzonderlijke werken, hoe gaaf deze ook zijn! Snelheid, samenwerking met stakeholders en innovaties zorgen immers voor de continuïteit in werk. Daar richt onze aanpak zich dan ook op. Ik zie ernaar uit om ervaringen te delen, successen te maken en samen verder te leren!

Wat is SmitDeVries?

“Wij helpen je om het maximale uit je bedrijf te halen”.

Het ondernemerslandschap verandert continu, zeker in vastgoedland. De kijk op je organisatie en hoe je die moet aansturen ook. Wij helpen je om jouw bedrijf zo in te richten dat je alle veranderingen kan managen, succesvol bent en blijft, door kunt groeien en voorop blijft lopen. Op een manier die bij je past.

Dat doen we als bedrijfskundig adviesbureau met sterke wortels in een aantal sectoren. In de bouwkolom zijn we al heel lang geen vreemde. Vanuit innovaties dragen we graag bij aan grote uitdagingen in vastgoedland.

Cyril Mentink

SmitDeVries

 logo smit de vries

Vrieswijk 3a

8103 PB Raalte

T: (+31)572 36 20 08

M: (+31) 6 52 67 83 85

W: www.smitdevries.nl

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen