‘No Hands Real Estate Management’ zorgt voor de groei van Stuworld

‘No Hands Real Estate Management’ zorgt voor de groei van Stuworld

Vorige zomer introduceerde Bloxs ‘No Hands Real Estate Management’. Met dit concept kunnen de processen van factureren, bankverwerking, aanmanen en indexeren, inclusief de eventuele verzending van bijbehorende correspondentie, volledig geautomatiseerd en dus zonder tussenkomst van een mens worden uitgevoerd. Non-stop, gedurende de hele looptijd van de huurcontracten, en ongeacht de omvang van de vastgoedportefeuille.

Eén van de eerste gebruikers van No Hands Real Estate Management is Stuworld. “We maken nu een aantal maanden gebruik van een aantal functionaliteiten van ‘No Hands Real Estate Management’ binnen onze Bloxs-omgeving en dat werkt top!”, vertelt Tommy Nederhof, eigenaar van Stuworld.

“In feite hebben we ons volledige debiteurenbeheer weg geautomatiseerd. Dat hadden we al strak ingeregeld, maar door het toepassen van dit concept besparen we nog eens zo’n 6 tot 8 uur per week.”

Vooral veel rust

Gek genoeg is het niet de tijdwinst die Nederhof als grootste voordeel ervaart. “Natuurlijk is het fijn dat er nóg meer tijdwinst geboekt wordt. Maar het concept zorgt binnen onze organisatie vooral voor rust. Alles gebeurt op gezette tijden, volledig automatisch, foutloos en zonder dat er ook nog maar iemand binnen onze organisatie over na hoeft te denken. Pas als er een deurwaarder in actie moet komen, krijgen wij een melding. En ook dan is het een kwestie van doorsturen, vooropgesteld dat we dat willen natuurlijk”, vertelt Nederhof.

Meer opdrachtgevers

Voor de rapportages aan opdrachtgevers maakt Stuworld gebruik van PowerBI, een geavanceerd Business Intelligence-systeem dat naadloos aansluit op Bloxs.

“Binnen PowerBI hebben wij een aantal Key Perfomance Indicatoren gedefinieerd, waarmee wij realtime en op een visuele manier alle vastgoedportefeuilles monitoren. Daarmee wordt nog een voordeel van No Hands Real Estate Management duidelijk: een aantoonbare daling van het debiteurensaldo. We hadden op voorhand niet kunnen bedenken dat het effect zo significant zou zijn”, aldus Nederhof.

 

“Wij bedienen verschillende vastgoedinvesteringsfondsen in zowel binnen- als buitenland. Die hebben allemaal hun specifieke eisen ten aanzien van rapporteren. Voorheen was het vrijwel onmogelijk om überhaupt te kunnen voorzien in al die specifieke eisen. Laat staan dat het geautomatiseerd en foutloos kon. Ook dat probleem hebben we nu opgelost. Al met al hebben we onze organisatie nu zo ingericht dat we de voordelen voor bestaande en potentiële opdrachtgevers heel concreet kunnen maken. En dat slaat aan”, sluit Nederhof af.

Over Stuworld

Stuworld staat voor het op een nieuwe en toegankelijke manier aanbieden van goede, betaalbare woonruimte plus aantrekkelijke extra’s aan studenten uit binnen- en buitenland, starters en expats. Stuworld verzorgt het volledige Property Management in opdracht van middelgrote en grote vastgoedbeleggingsorganisaties.

Over Bloxs Software

Binnen Bloxs Software B.V. wordt innovatieve software ontwikkeld voor Vastgoedbeleggings- en Property Management Organisaties. De producten, waaronder een complete, op SAAS (Software as a service) gebaseerde ERP- oplossing, automatiseren vastgoedprocessen, genereren inzicht en zijn eenvoudig in gebruik.

 

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen