Eerste kandidaat Post Master Real Estate Economics

Eerste kandidaat Post Master Real Estate Economics

Een heel bijzondere dag toen de docent samen met het team van Sociëteit Vastgoed Thimo de Vries MSV REE van Veneficus zijn certificaat en document mochten overhandigen waarmee zijn post master titel een feit werd!

 Twee jaar geleden wilden wij als Sociëteit Vastgoed Academy een nieuwe opleiding aan de reeds bestaande vastgoedopleidingen toevoegen. Onder deskundige leiding en invulling van drs. Jan van den Hogen MSc MRICS MSV werd deze opleiding samengesteld. We voegden deze in het voorjaar van dit jaar toe aan de agenda, na de accreditering en het mogen registreren van de REE titel voor de kandidaten die de opleiding met goed gevolg hadden afgerond.

Als eerste in Nederland de post Master opleiding met REE titel

Real Estate Economics is een post master, uniek en integrale opleidingsprogramma om complexe financieel-economische vastgoedvraagstukken te doorgronden, analyseren, en praktisch toepasbaar te maken. Je wordt door het volgen van deze live educatiedagen een vastgoedexpert met een rekenkundige en economische focus, dé ideale gesprekspartner voor iedere stakeholder in de vastgoedwereld.

Exclusief bij Sociëteit Vastgoed Academy

Het was dan ook voor ons allen een mooi en trots moment!

Zeker toen wij vanmiddag ook nog een super waardevolle podcast opnamen over de visie van Thimo op de sector, met de reacties van Jan hierop.

Meteen even kijken en luisteren naar dit gesprek: In gesprek over de sector

Gefeliciteerd Thimo! Een resultaat om trots op te zijn.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen