Veneficus Real Estate (Houzr) en Timpaan versterken samenwerking.

Veneficus Real Estate (Houzr) en Timpaan versterken samenwerking.

Het Rotterdamse Veneficus Real Estate en de Hoofddorpse ontwikkelaar Timpaan hebben hun samenwerking omtrent de applicatie Houzr verstevigd. Na een pilot periode van enkele maanden gaat Timpaan verder met het ondersteunen van het ontwikkelproces door data en algortimes Timpaan is een middel grote projectontwikkelaar en heeft zich als doel gesteld om een voortrekkersrol op zich te nemen met het omarmen van innovatieve concepten.

Hier past Houzr perfect bij verteld Oscar Kamerbeek commercieel manager bij Timpaan. Voordat wij starten met een project toetsen wij eerst in Houzr of er überhaupt een haalbare business case in zit en waar de toekomstige behoefte zit in de markt. Wij vinden het als ontwikkelaar belangrijk om naast een goede business case ook te ontwikkelen waar er in de toekomst een woonbehoefte is. Dit past binnen ons bedrijf om op een innovatieve manier te ontwikkelen en alle relevante kennis in de markt tot ons te nemen. Joost van der Zon oprichter en eigenaar van Veneficus Real State vult hier op aan, wij hebben ons product Houzr ontwikkelt om ontwikkelaars te ondersteunen door middel van Big Data en AI, en zo bij te dragen aan de oplossing van het gigantische tekort aan woningen in Nederland.

Wij optimaliseren de nieuwbouwprojecten van onze klanten op rendement, risico en vanzelfsprekend markt fit. Oscar was een van de early adopters van onze applicatie, dit bevestigt ook het beeld wat wij hebben van Timpaan als innovatieve ontwikkelaar.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen