“Op 4 november om 12uur nodigen wij je van harte uit deel te nemen aan een uniek gesprek met vastgoedexperts pur sang!
30 oktober 2020 
in Member

“Op 4 november om 12uur nodigen wij je van harte uit deel te nemen aan een uniek gesprek met vastgoedexperts pur sang!"

Maurits van Bouwdijk Bastiaanse en Bart de Jonge gaan actief in gesprek met Claudia van Haeften over de sector in transitie.  Het belooft na het energieke gesprek van vorige week waarin wij elkaar spraken tijdens de Boardroom Conference, opnieuw een waardevolle bijdrage te worden. Ditmaal aan Provada live!

Waarmee onderscheidt Adelaer zich?

Natuurlijk niet in de laatste plaats door de creatieve input van Daan Reekers die regelmatig de sector van nieuwe inzichten voorziet door zijn unieke artikelen en verrassende oplossingen. Daarnaast door het uitgebreide internationale netwerk en niet in de laatste plaats vanwege het feit dat alle aangesloten vastgoed adviseurs zelf ondernemers zijn, met een rijke historie in de meest uiteenlopende vastgoed-functies. Het is dan ook geen geheim dat Adelaer hierdoor de markt optimaal bedient omdat zij de gehele vastgoedwaardeketen kennen en overzien.

Mede dankzij de inbreng van Maurits en Bart worden zo unieke kansen gecreëerd, door met een focus vooruit te zien en optimale input te leveren. Dankzij deze achtergrond en het samengestelde netwerk van beleggers, banken en ontwikkelaars, kenmerkt Adelaer zich als specialist in transacties in vastgoedbelegging, projectontwikkeling en de daarbij horende financiering. Zo ontmoeten wij elkaar graag als vastgoed professionals, en kijken uit naar dit gesprek over de Nederlandse vastgoedsector in een veranderende markt.

Heb je het vorige gesprek gemist?

Sluit dan zeker aan en zorg dat je dit gesprek op woensdag 4 november as om 12uur niet mist!

Heb je prangende vragen voor de heren? Mail ze ons zodat wij deze kunnen delen, met jouw naam en organisatie. Was je erbij en wil je verder spreken? Meld je dan meteen aan.

Samen opnieuw in gesprek met de sector, wij verheugen ons.

Fijn dat jij erbij bent woensdag!”

Bijeenkomst

  • Dinsdag 16:00 – 16:30
  • Adelaer General ENG: Online
  • Woensdag 12:00 – 12:30
  • Adelaer General NL: Online
  • Donderdag 16:00 – 16:30
  • Adelaer Capital Markets : Online

AANMELDEN

Voor deelname is een ticket voor PROVADA LIVE vereist.no

Webinar Adelaer Real Estate en Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen