Bouw aan jouw gewenste vorm van leiderschap voor een succesvolle en bevredigende carrière

Bouw aan jouw gewenste vorm van leiderschap voor een succesvolle en bevredigende carrière

Nogmaals welgemeend dank voor jouw deelname deze week bij de Leiderschap Masterclass bij Cegeka. We hebben enorm van jouw aanwezigheid genoten.

 We kregen net als de vorige sessies direct de vragen of we dit willen vervolgen, voor teambuilding en inter Company training. We delen deze mogelijkheid met plezier met jou, aangezien we dit heel graag met jou willen vervolgen.

Bij Sociëteit Vastgoed, in nauwe samenwerking met Ron van Bloois en Koen de Haan, begrijpen we de kracht van leiderschap, en zijn we er op alle manieren, om jouw visie te helpen implenteren en uitbouwen.  De weg begaan die de boot sneller maakt, en blijvend succes te bestendigen.

Onze missie is om jou tools te bieden die jou en jouw team kunnen gaan begeleiden, op de meest effectieve manier, zodat je jouw allerbeste en gewenste resultaat effectueert in zowel je carrière, je persoonlijke groei als je algemene welzijn.


We nemen je graag mee op enkele redenen waarom Sociëteit Vastgoed, in samenwerking met Ron en Koen, de perfecte partner is op deze reis:

🌟 Leiderschap: Ontwikkel jouw leiderschapsvaardigheden en leer hoe je de regisseur kunt worden van jouw eigen succes. Bij ons leer je hoe je besluiten kunt nemen en keuzes kunt maken die jouw gedrag en resultaten positief beïnvloeden. De combinatie sterk leiderschap krijgt een enorme boost door juist de input van topsport, docentschap, business, vastgoed en ervaring.

🌟 Teambuilding: Er worden - naast de Sociëteit Vastgoed sessies – op verzoek custom-made programma’s opgesteld. Denk daarbij aan een inspirational keynote voor grote groep medewerkers, gerichte boardroom coaching, een team performance traject (krachtig instrument om professionals te laten excelleren in een uitdagende teamomgeving) en/of gecombineerd van het aanpakken van een real time case (vanuit een relevante bedrijfscase een vertaling maken vanuit Topsport naar business, waardoor een optimalisatieproces ontstaat).

🌟 Mindset: Leer hoe je jouw mindset (en die van jouw teamgenoten) nog meer kunt versterken en hoe dit van invloed is op directe beslissingen, gedrag en uiteindelijke succes. Word de regisseur van jouw gewenste organisatie en creëer de resultaten die je voor ogen hebt.

🌟 Business: Stel jezelf voor hoe jouw leven en bedrijf er over 6 maanden uitziet als je nu actie onderneemt om succes op al deze focus gebieden te creëren. Wij bieden jou de concrete handvatten, directe tools en bewezen toegepaste kennis om dit te realiseren.

🌟 Kennis: Profiteer van onze enorme kennis en ervaring, zowel in sport als in de vastgoedsector. Na meer dan 30 jaar werken met de allergrootsten en het behalen van wereld kampioenschap-resultaten, kijken wij ernaar uit jou en jouw team te begeleiden en te adviseren op weg naar het volgende niveau van succes.

We spreken jouw taal, begrijpen jouw behoeften en maken graag ruimte in onze agenda’s om jou te helpen de beste, en op actie en mindset gerichte volgende stappen te zetten. Of je nu wenst te profiteren van onze coaching, of inspirerende trainingen, we verheugen ons bijzonder om samen aan het werk te gaan om jouw gewenste doelen te realiseren. Jouw succes is zeker ook onze prioriteit.


Onze vraag is dan ook: Ben jij klaar om de leider te worden die niet alleen jouw toekomst, maar ook die van jouw team en organisatie naar ongekende hoogten brengt? Dan nodigen we je van harte uit om samen met ons deze reis aan te gaan.

Bij Sociëteit Vastgoed streven we naar optimale groei, impact en succes. We geloven in de kracht van vertrouwen, potentie en performance. Samen kunnen we jouw visie concretiseren en de gewenste impact realiseren.

Maak hierbij de beslissing die jouw leiderschap en daarmee jouw leven verbetert, en bouw consensus, zowel met jezelf als met anderen.

Wij staan letterlijk in de startblokken om jou hierbij te assisteren.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze unieke mogelijkheid, die we slechts een paar keer per jaar aanbieden aan unieke genodigden van onze masterclass, om samen te bouwen aan een ongekende toekomst. Onze energie, kennis en positieve levenshouding staan voor je klaar.


Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou ondersteunen op jouw weg naar succesvol leiderschap. (Je kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht via mail: info@societeitvastgoed.eu)

We nemen snel telefonisch contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken voor een optimaal en effectief succes.

Download onze presentatie

Wij verheugen ons!

Met vriendelijke groet, with kind regards,

Claudia van Haeften MBA  MSVFounder Sociëteit Vastgoed & Co.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen