Reparaad: Een Nieuwe Benadering van Vastgoedonderhoud
07 december 2023 
in Member

Reparaad: Een Nieuwe Benadering van Vastgoedonderhoud

Brian Timmerman vertelt met enthousiasme over zijn passie voor Reparaad, het unieke bedrijf in de dynamische wereld van vastgoedbeheer, waar het vinden van een betrouwbare partner voor dagelijks onderhoud een cruciale factor is voor succes.  

“Bij Reparaad hebben we ons toegelegd op het leveren van onderhoudsdiensten die niet alleen de levensduur van vastgoed verlengen, maar ook het woon- en werkgeluk van de gebruikers aanzienlijk verbeteren. Traditioneel vastgoed onderhoud reageert immers vaak pas op problemen, zodra ze zich voordoen. Reparaad neemt echter graag een proactieve aanpak. Met ongeveer 100 ervaren monteurs, verspreid over heel Nederland, zijn we in staat om snel en efficiënt te reageren op elk onderhoudsverzoek. Ons model is gebaseerd op efficiëntie en preventie, iets wat vooral interessant kan zijn voor vastgoedprofessionals die streven naar kostenbesparing en waardevermeerdering van hun vastgoedportfolio.”

“Interessant. Kun je iets meer vertellen over de rol van technologie in het onderhoud?”

“Zeker! We omarmen de nieuwste technologische ontwikkelingen om onze dienstverlening te verbeteren. Dit betekent niet alleen het gebruik van de juiste gereedschappen, maar ook het toepassen van data om onderhoudsbehoeften te voorspellen en efficiënter in te plannen. Deze benadering garandeert een 'first-time-fix' mentaliteit, waardoor de overlast voor huurders en gebruikers tot een minimum wordt beperkt.” 

“Dat betekent dus een brede sectorale expertise?

Brian knikt. “Absoluut, Reparaad bedient een breed scala aan segmenten binnen de vastgoedmarkt:

- Van residentieel vastgoed en woningcorporaties tot VVE's en institutionele beleggers.

- Onze expertise strekt zich uit tot commercieel vastgoed, logistiek, retail en kantooromgevingen.

De diversiteit van onze klanten, waaronder RCE, Stichting Elker, IKEA, Gemeente Delft, Jumbo en Yvastgoed, getuigt van onze veelzijdigheid en aanpassingsvermogen aan verschillende vastgoedbehoeften. Je merkt dus al, onze missie gaat verder dan alleen onderhoud. We streven ernaar om iedereen te laten genieten van hun vastgoed. Dit betekent het creëren van veilige, duurzame en comfortabele leef- en werkomgevingen. Wij geloven dat een goed onderhouden gebouw bijdraagt aan het welzijn van zijn gebruikers en een positieve impact heeft op de omgeving.”

“Ik proef hier een uitnodiging aan Vastgoedprofessionals?”

Brian lacht en bevestigt: ”We nodigen alle vastgoedprofessionals uit om de samenwerking met Reparaad te verkennen. Onze aanpak in dagelijks vastgoedonderhoud kan een waardevolle aanvulling zijn op de strategie om de levensduur van het vastgoed te verlengen en de tevredenheid van de huurders of gebruikers te verhogen. Samen kunnen we werken aan een duurzamere, efficiëntere en aangenamere vastgoedtoekomst. Kortom, Reparaad staat klaar om een nieuw hoofdstuk in het dagelijks vastgoed onderhoud te beginnen, waarbij kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid voorop staan.

Wij stellen het netwerk van Sociëteit Vastgoed graag de vraag: Ben jij klaar om samen met ons deze uitdaging aan te gaan?”

Met vriendelijke groet,

Brian Timmerman

Algemeen Directeur

Brian.timmerman@reparaad.nl

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen