Vebego betrekt nieuwe vestiging op Zuidas en wordt partner van Sociëteit Vastgoed
31 maart 2023 
in Member

Vebego betrekt nieuwe vestiging op Zuidas en wordt partner van Sociëteit Vastgoed

Vebego, het familiebedrijf van het jaar 2022, actief in schoon, groen, facility management en zorg en met meer dan 40.000 medewerkers actief in vier Europese landen zal in de zomer van 2023 haar intrek nemen in het nieuwe kantoor in Tower 10 op de Zuidas in Amsterdam. 

De keuze is gemaakt zich, buiten in diverse andere locaties in Europa, te vestigen middenin het hart van de vastgoedsector, waar ook de kantoren van veel relaties en klanten zich bevinden. Om de samenwerking met de vastgoedsector verder te optimaliseren is strategisch gekozen voor een samenwerking met Sociëteit Vastgoed, wat tijdens eerdere Provada ’s reeds heeft geleid tot succesvolle meetings, kennisdeling en een versterking tussen de samenwerkende relaties.

Het partnership tussen Vebego en Sociëteit Vastgoed realiseert hiermee een verdiepingslag in het delen van expertise en kennis voor de sector. Deze wordt in 2023 effectief en waardevol ingevuld met meetings, netwerkmomenten, culinaire sessies en sportieve bijeenkomsten. Daarnaast kan men uitzien naar masterclasses en diverse kennistafels die op het nieuwe kantoor worden georganiseerd.  

Hiermee zal de vastgoedsector een nieuwe uitvalsbasis gaan adopteren waar men gastvrij verwelkomd wordt, gelijkgestemden elkaar ontmoeten en oplossingen gestimuleerd worden terwijl er alle gelegenheid wordt geboden verdere samenwerkingen te effectueren.


Vebego

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen