Sociëteit Vastgoed levert bijdrage Week van Circulaire Economie

Sociëteit Vastgoed levert bijdrage Week van Circulaire Economie

Volgende week zal de circulaire economie via Circle Economy het historische Circularity Gap Report lanceren. Het rapport laat een duidelijke boodschap horen: we gaan het decennium van de waarheid binnen.

Dit is het moment om onze inspanningen op te voeren om de ernstige gevolgen van klimaatverandering te voorkomen.

Sociëteit Vastgoed nodigt jou van harte uit deel te nemen aan het gesprek waarbij wij nader ingaan op de ketenintegratie, de toepassingen van waardevolle businesscases en de realisatie van onze doelen op 26 januari as.

Lukt het je niet om de 26e deel te nemen? In de nieuwsbrief zullen wij de video opname met je delen, dus wanneer je jouw stem wil laten gelden, spreek dan mee met de experts op 26 januari.

Op 4 februari as vervolgen wij met een geweldige meeting over blockchain en vastgoed, waar opnieuw circulariteit onderdeel van is. De circulaire economie kan ons helpen onze doelen op realistische wijze te bereiken.

Wij nemen jou daar graag op mee tijdens deze bijzondere online events die geheel zonder kosten te volgen zijn (vanwege de lockdown hebben wij deze events bij wijze van solidariteit volledig open gesteld) en hopen jou te zien tijdens de live opnames.

Ondertussen werken mensen over de hele wereld al aan het voorkomen van klimaatverandering door middel van circulaire initiatieven – van Afrika tot Europa. Wij houden je door middels van onze meetings, kennisbank, video’s graag op de hoogte. Zo kun je op 8 april as de volgende sessie tegemoet zien waarbij Edwin Wiegerinck spraakmakend nieuws gaat delen over Traject.

Aanmelden

Vragen?

info@societeitvastgoed.eu

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen