Sterke belangstelling van Investeerders

Sterke belangstelling van Investeerders

De vastgoedmarkt in Nederland bleef ondanks de pandemie sterke belangstelling trekken van binnen- en buitenlandse investeerders, dankzij de sterke economie en de groeiende gebruikersmarkten. Zelfs tijdens de lockdown van het coronavirus werden deals gesloten, vooral in de logistiek en residentieel. Verwacht wordt dat de economie in de tweede helft van 2021 zal herstellen en de verwachting is dat vastgoedinvesteringen € 19 miljard zullen bedragen. Zal het koopgedrag van investeerders doorgaan? Bevestigt Nederland zijn status als derde land na Duitsland en Frankrijk qua investeringsvolume? Zullen recente gewelddadige protesten tegen lockdown het imago van de veilige haven beïnvloeden?

Waar zullen internationale investeerders, die de meeste deals doen, hun aandacht op richten? Zijn er wolken aan de horizon, afgezien van de impact van het coronavirus? Wonen wordt gezien als veerkrachtig tegen de gezondheidscrisis. Zal de toenemende vraag de huizenprijzen, die de laatste pieken van voor de crisis van 2008 hebben bereikt, blijven opdrijven? Is er een risico op luchtbelvorming, met name in woningen in Amsterdam en Utrecht? Zal de verstedelijkingstrend leiden tot meer investeringen in de woonsector? In hoeverre profiteert Amsterdam van Brexit? Hoe presteert de kantoorsector? Wanneer zullen toerisme en gastvrijheid herstellen?

Waar zullen internationale investeerders, die de meeste deals doen, hun aandacht op richten? Zijn er wolken aan de horizon, afgezien van de impact van het coronavirus? Woningen worden gezien als veerkrachtig tegen de gezondheidscrisis. Zal de toenemende vraag de huizenprijzen, die de laatste pieken van voor de crisis van 2008 hebben bereikt, blijven doen stijgen? Is er een risico op luchtbelvorming, met name in woningen in Amsterdam en Utrecht? Zal de verstedelijkingstrend leiden tot meer investeringen in de woonsector? In hoeverre profiteert Amsterdam van Brexit? Hoe presteert de kantoorsector? Wanneer zullen toerisme en gastvrijheid herstellen?

Het was een eer en voorrecht als spreker gevraagd te worden voor dit evenement, luisteren en meespreken met de mening van mark leidende experts uit zowel de publieke als de private sector waarbij de gasten vragen stelden in deze LIVE, interactieve, online investeringsbriefing.

real-asset-media

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen