Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting: “Realiseren is het sleutelwoord”

Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting: “Realiseren is het sleutelwoord”

Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting: “Realiseren is het sleutelwoord”

Met de toestroom van Oekraïense ontheemden is de vraag naar woonruimte voor aandachtsgroepen onvoorzien groot. Daarom besloot minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening een taskforce in te richten. De opdracht van de Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting is om overheden en andere woningmarktpartijen actief te ondersteunen bij de versnelde realisatie van tijdelijke huisvesting voor verschillende doelgroepen, zoals Oekraïense ontheemden, statushouders, studenten, andere spoedzoekers en starters op de woningmarkt die onvoorzien geen woonruimte hebben. Rob Haans, directievoorzitter bij de Alliantie, is in mei 2022 door de minister benoemd tot voorzitter van de Taskforce. Hij vertelt over hun rol en waarom de versnelling wordt ingezet.

Volledig artikel hier: https://www.volkshuisvestingnederland.nl/documenten/praktijkverhalen/2022/09/22/taskforce-versnelling-tijdelijke-huisvesting-realiseren-is-het-sleutelwoord

Nicole Maarsen is lid van Sociëteit Vastgoed en het wonen expertteam Atum ( https://societeitvastgoed.eu/actieagenda-wonen-atum/), waar zij actief de input en waarden van het taskforce team deelt.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen