Formatie Expert Teams

Deze zomer zijn we gestart met de formatie van Expert Teams, die we Leaders of Growth noemen. De teams kregen namen uit de Egyptische mythologie die in overeenstemming zijn met de doelstellingen van het team. Het is geweldig om te zien wat een mogelijkheden we hiermee kunnen realiseren.

Gemakshalve deel ik even de link naar de pagina met jou, zodat jij direct kennis kunt maken met de diverse teams, de ambassadeurs van dat team en de voorzitter. Ieder team bestaat uit absolute experts in dit vakgebied en assetklasse. Ieder team staat bol van de energie om de ideeën, gewenste samenwerkingen en toepassingen met elkaar gestalte te geven.

Leaders of Growth

Dat is bij een aantal teams al heel sterk en duidelijk ingevuld. Chepri bijvoorbeeld, waarin experts verenigd zijn in 'beleggen in vastgoed voor particulieren' kijkt terug op bijzondere sessies waarin netwerk en kennis sterk gebundeld werden. Er is een opleiding opgenomen die voor degenen die echt professioneel willen beleggen, alle tools en handvatten biedt. De cursus wordt 2x per jaar afgesloten met een live examendag, en de kandidaten ontvangen hun certificaat. Tevens brengen wij hen direct in contact met professionele partijen die de beleggers verder helpen met het uitbouwen en ontwikkelen van een duurzame renderende vastgoed portefeuille. In 2022 zullen we in samenwerking met RNHB een heuse beurs gaan organiseren voor deze assetklasse.

Team Osiris, waarin zorgvastgoed experts en senioren woningen professionals samenkomen, groeit explosief. Ook tijdens Provada hebben wij hier een geweldige mastermindsessie voor georganiseerd, op de mooie en gastvrije stand van Vebego. Dit team heeft reeds diverse podcasts opgenomen, video's gepubliceerd, een eigen nieuwsbrief en kijkt uit naar de volgende sessie onder leiding van Ron van Bloois. Het is duidelijk dat experts behoefte hebben met andere experts te spreken over de mogelijkheden en oplossingen. Nieuwe inzichten te krijgen en concreet proven concepts te delen.

Team Cartouche, wat een focus heeft op duurzaamheid en circulariteit zal in de maand november niet alleen aanwezig zijn op het Green Tie Gala met de duurzaamste 50 van Nederland, we organiseren tevens een webinar over SDG's, een congres in samenwerking met Architekten de Cie in Amsterdam en een vastgoedradioshow over deze topics. Ik hoop dat je erbij bent. Kijk maar even naar de agenda, je bent van harte uitgenodigd!

Urgentie Agenda Wonen

Vandaag maakte ik enthousiast de agenda op voor de volgende sessie van het Urgentie Agenda Wonen Team, genaamd ATUM. Woningcorporaties, beleggers, investeerders, bouwers, gemeente en het rijk spreken hier samen over de stimulans die we elkaar kunnen geven door te focussen op de oplossingen en wat er wel kan. We hebben inmiddels 5 agendapunten geformeerd, 5 deelonderwerpen en 5 toepassingen die we samen uit gaan rollen. Het belooft een inspirerende meeting te worden de 17e november bij Vesteda als hoopvol begin van een positieve input voor de woningsector.

En wat was het weer een feest om met team CHONS samen een geweldige meeting te organiseren, bij Eduard de Waard op zijn nieuwe kantoor. Een voorbeeld van hoe effectieve samenwerkingen een verdieping krijgen en direct ook nieuwe opties realiseren voor wat het netwerk voor elkaar maar ook voor jou persoonlijk kan betekenen. Zakelijke vriendschappen zijn immers de basis van ons succes?

Formatie Retail Team

En nu dus de formatie van het Retail team PATH, waarin we retail experts samenbrengen om nieuwe informatie en kennis te kunnen delen met jou en de sector.  "De winkelleegstand in veel Nederlandse steden lijkt erop te wijzen dat we van ons binnenstedelijke landschap een puinhoop hebben gemaakt. Toch valt het mee, blogt Ruud de Wit. Te weinig woningen, te veel winkels, veel loze plekken en een weinig coherent parkeerbeleid. Toch valt die puinhoop mee. Nederland heeft altijd een fijnmazige winkelinvulling gehad die geconcentreerd werd in de binnensteden. Dat heeft ervoor gezorgd dat daar de grote retailers terechtkwamen, met een aanzienlijke huurwaardestijging van de vastgoedvoorraad tot gevolg". Hoog tijd hier met een sterk team van experts over in gesprek te gaan en hier content voor te realiseren die gedeeld kan worden, meetings voor te organiseren waar jij jouw kennis en netwerk kunt versterken en online zichtbaarheid voor te realiseren via podcasts en video.

Samenwerken

Daarnaast zullen we uiteraard ook de diverse teams samenbrengen om expertise en kennis te bundelen. De parkeerproblemen te bespreken (zoals we ook deden tijdens de kennissessie op Provada ism Cegeka), de mogelijkheden voor transformatie uit te diepen en nader af te stemmen wat wij met elkaar kunnen realiseren.  Bijzonder wat dit kan betekenen voor de diverse onderdelen van de vastgoedsector.

Je begrijpt dat ik er enorm trots op ben dat we dit met elkaar steeds weer in een hoog tempo weten te realiseren en uit te voeren. Gedreven en enthousiast maar vooral ook gesteund door professionals die net als ik het positieve verschil willen maken en de wereld een beetje mooier willen kleuren. En duurzamer niet te vergeten!

We houden je graag op de hoogte. 

Wil jij jou ook graag in een dergelijk expert team opgenomen worden? Laat het me dan weten via de app 0627058824 of via de mail info@societeitvastgoed.eu. Samen maken we het verschil, samen stimuleren we de oplossingen zoals Astrid Schlüter al vertelde.

Ik verheug me je snel weer te zien en spreken!

Lieve groet,

Claudia van Haeften
Founder Sociëteit Vastgoed & CompanyOver de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen