Vacatures en Netwerken

Allerbeste relaties,

De afgelopen maanden waren van de 100 mailtjes die wij dagelijks ontvingen er steeds meer die over de dringende vraag gingen of wij in ons grote netwerk relaties kenden die wilden starten met een nieuwe baan, óf de vraag of wij konden helpen, omdat men op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Sommige relaties vertelden dat ze uitbreiding wensten van maar liefst 15-20 nieuwe medewerkers.

Vanmorgen, terwijl ons team zich klaarmaakte om naar München af te reizen en we de laatste details doornamen, kwamen er opnieuw deze dringende mailtjes en berichten via LinkedIn binnen. En omdat wij hier al een aantal keren op gereageerd hadden, met succes voor beide partijen, en het fijn was te kunnen helpen, besloten wij hier vandaag dan ook concreet actiever en meer opener mee te gaan worden.

Groei en innovatie

Immers, alles waar wij onze leden mee kunnen helpen en ondersteunen is van waarde voor hun organisatie en de gewenste groei en innovatie.

Ons netwerk is inmiddels zo breed vertakt en groot, onze volgers op social gaan richting de 100.000 en onze berichten worden duizenden keren gelezen. Wij zetten dit altijd weer actief in om het positieve verschil te maken.

En dat willen we nu graag ook doen, meer transparant en helder gecommuniceerd, omdat het mogelijk ook jou kan helpen de beste aanvulling voor jouw team te vinden, of wij jou aan tafel kunnen brengen bij jouw gewenste nieuwe collega.

Zoals je weet zijn wij een stichting zonder winstbejag en dat past volledig bij onze uitvoering en organisatie. Alles is voor en door de leden en partners.

Wat tevreden en succesvol aan elkaar gekoppelde relaties hebben bedacht om de stichting toch te steunen, zonder dat wij daar een fee tegenover wensen te zetten, maar we altijd toejuichen dat we nog meer mooie meetings, diners, sportieve events of waardevolle kennissessies kunnen organiseren met goede sprekers, bleek sponsor worden van de stichting een goed alternatief. Wij waren daar erg blij mee, en dit was onder andere een van de redenen dat wij een top golfdag konden organiseren op de sublieme high end golfbaan Bernardus.

De beste man/vrouw op de beste plek

Wij wensen aanbod en vraag bij elkaar te brengen en wij zijn in de unieke positie dat zonder hoge kosten te realiseren.

Laten we elkaar dus blijven helpen en ondersteunen. vertel ons wie jij zoekt, en welke vacature jij open hebt staan. Wij delen met jou de relaties die hun cv's met ons gedeeld hebben en waarvan wij verwachten, afgaand op onze decennia lange ervaring en gesprekken met deze personen, dat dit een goede match zou kunnen zijn.

Laten we elkaar ook op deze wijze versterken en ondersteunen, zodat de juiste personen op de beste plaats terecht komen en ze onze Sociëteit daarbij een warm hart toedragen. Sponsor, of lid worden, dat juichen wij van harte toe, want deze enthousiaste en tevreden relaties voldoen sowieso aan de criteria van professionals en vastgoedexperts zijn, bereid tot delen van netwerk en kennis en met een uiterst positieve levensinstelling.

Wij gaan in ieder geval morgen weer actief verder met de aan ons verstuurde cv's onder de aandacht te brengen bij onze gewaardeerde relaties en leden. Laat je ons weten waar wij je mee kunnen helpen?

Expo Real

We kijken ernaar uit, heb een succesvolle beurs in München, kom zeker even naar de stand die wij samen met Real Asset Media hebben in de Investors Lounge, hopelijk ben je ook bij het super gezellige en waardevolle diner morgen in de Rattskeller in de binnenstad, en maak zeker gebruik van ons lumineuze aanbod om unieke foto's te laten maken en of een professionele video te laten schieten, voor onze leden.

Dat soort ondersteuning en zichtbaarheid kunnen wij jou bieden door een professionele partij als Consult Media in te huren, en dit jou aan te bieden. Zo maken we samen de sector weer een beetje mooier.

Op de foto hierbij spreekt Claudia met Nico Smiet, directeur projecten Rijksvastgoedbedrijf waar we 10 november as een live tour gaan organiseren, met een bijzonder duurzaam project. Opnieuw enorm waardevol en verrijkend om bij aanwezig te kunnen zijn. Binnenkort dan ook in onze agenda.

Tot gauw, we kijken uit naar jouw berichten en komst! Laten we samen de vacatures oplossen met de beste personen die hier graag invulling aan wensen te geven.

Een goede beurs gewenst,

Team Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen