18 maart 2021 - The road to one million

Dankzij onze host Vesteda en fijne samenwerkingspartner Astrid Schluter kijken wij terug op een waardevol debat over de woningmarkt in Nederland.

On the road to one million, er zijn 1 miljoen extra woningen nodig de komende 10 jaar.

De dag na de verkiezingen gingen wij met de experts Hester van BurenDrs. Esther Dekker MSVKlaar SniedersMonique MaarsenHala Naoum Néhmé en Annette van der Poel in gesprek over hun visie, toepassingen, oplossingen, vragen en mogelijkheden.

“Dat smaakt naar meer!”

Wil je nu direct weten hoe Vesteda hier invulling aan geeft?

Beluister dan de podcasts die wij hierover met hen opnamen over Duurzaamheid, Betaalbaarheid en Beschikbaarheid.

https://lnkd.in/eirSk4K

Wil je de foto’s van deze top kennissessie nog even bekijken: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=SocieteitVastgoed&set=a.1945935168902283

Wil je het event terugzien? Nog even geduld, we zijn druk bezig deze zo snel mogelijk op ons youtube kanaal te plaatsen!

Met een warme en hartelijke groet,

claudia-van-haeften-2

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen