Bas Ambachtsheer nieuwe Chief Technology Officer bij Colliers

Bas Ambachtsheer nieuwe Chief Technology Officer bij Colliers

Deze maand is Bas Ambachtsheer (48) gestart als Chief Technology Officer bij vastgoedadviseur Colliers. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere digitalisering van het bedrijf, productontwikkeling op het gebied van smart buildings en well-being en het optimaliseren van vastgoedbeheerprocessen. Hij treedt tevens toe tot het bestuur van Colliers.

Ambachtsheer heeft meer dan twintig jaar ervaring bij techbedrijven die werken aan duurzame oplossingen. Zo was hij drie jaar directeur bij Croonwolter&Dros. Daarvoor was Bas de CEO van innovatief zonweringsspecialist Verosol en algemeen directeur van Cofely (ENGIE) waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de verduurzaming van commercieel vastgoed en het bouwen, financieren en beheren van WKO-systemen.

“Met de komst van Bas zetten wij verdere stappen in onze ambitie om een vooruitstrevende en datagedreven organisatie te zijn,” zegt CEO Dirk Bakker. “Het is essentieel dat wij blijven investeren in technologie en mensen om onze opdrachtgevers goed te adviseren.”

“Ik ben blij met mijn stap naar Colliers dat in 2020 door de sector werd gekozen als meest digitale vastgoedbedrijf van 2020,” vertelt Ambachtsheer. “De Colliers doelstellingen sluiten volledig aan bij mijn ervaring en ambitie om een onderscheidende rol te spelen in een bedrijf dat kiest voor duurzaamheid, digitalisering en ondernemerschap.”

Dit artikel is eerder gepubliceerd op: Vastgoed journaal

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen