Boardroom Conference @ FLEXIZONE

Op 17 november kreeg ons netwerk de gelegenheid elkaar weer te zien en te spreken. Wij waren te gast bij Flexizone, dankzij top vastgoedvrouw Sylvia de Haas MSV voor de Boardroom Conference.

Samen met 10 professionals gingen wij enthousiast met elkaar in gesprek, bekeken het geweldige concept van Flexizone en gaven elkaar inzichten in elkaars projecten en usp’s, dat was goud!

We hebben genoten van deze mooie middag waar we elkaar beter hebben leren kennen, enthousiast met elkaar in gesprek zijn gegaan en nieuwe waardevolle mogelijkheden hebben ontdekt.

Jantine van Oosten deelde:

“Wat een geweldige bijeenkomst! In alle veiligheid en op gepaste afstand mijn vastgoed vrienden- en vriendinnen weer zien…”

Deze fijne dag is voorbij gevlogen, maar gelukkig hebben we een altijd nog een digitale herinnering om terug te kijken.

 

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen