Leiderschap in een sector in transitie

De meeting die we gisteren organiseerden bij Cegeka met geweldig gastheerschap van Anton Vreugdenhil was voor onze gasten een impactvolle meerwaarde waar we veel complimenten voor mochten ontvangen.
 Voor mij persoonlijk was deze mastermind sessie een absoluut en toch ook een emotioneel highlight.

Voor het eerst deelde ik mijn persoonlijke waarom van Sociëteit Vastgoed, vanuit mijn jeugd en opvoeding, vol strenge controle en regels, onder hiërarchisch ouder- en leiderschap. Wat ik daarna opnieuw herkende bij mijn start in de vastgoedsector en er door de herkenning, zo lang ook goed mee om kon gaan.

Deze intensieve reis maakte uiteindelijk dat ik vol bezieling koos (en dagelijks kies) het totaal anders te willen doen, door het positieve verschil te willen maken, en door verbinding, loyaliteit, groei, ontwikkeling en vertrouwen te delen.

Door naar elkaar te luisteren, elkaar verder te helpen, zoals bij een familie. Daar kun je ook af en toe dingen niet fijn vinden van elkaar, maar je laat elkaar nooit los, en komt altijd weer voor elkaar op.

Dat werd mijn visie om dit sterke, waardevolle netwerk te bouwen, met de enorme kennis die aanwezig is, door de mogelijkheden tot samenwerking breed te delen en het in ieder aspect beter voor elkaar te maken. Langjarig, bewogen en gevoed door heel veel TLC., gesteund en gestimuleerd door heel veel fantastische mensen.

 Omdat leiderschap een service is, en dienend mag zijn, door anderen in hun kracht zetten, zodat er een sterke mentale fitheid gerealiseerd wordt. Op elkaar durven vertrouwen, zodat je er allen sterker van wordt. Waarin ruimte is voor reflectie en veiligheid dit te delen. Met elkaar de visie uitrollen voor een betere toekomst, omdat die gisteren al gestart is door de keuzes die we maken.

Alles verandert om ons heen, maar wat niet verandert, is wat mensen verbindt en wat mensen nodig hebben om te groeien, te ontwikkelen, en om dromen waar te maken.

Het proces, de inhoud en de relaties, dát vormt de basis om samen te optimaliseren. Aandacht voor de details en de equipment om het uit te voeren, zodat het gewenste resultaat behaald wordt.

Denk dan ook tot in detail over alle scenario's die je wilt uitvoeren na, visualiseer en ga de weg al in gedachten, omdat je daarmee je brein aanscherpt en je motivatie en manifestatie inzet. Zo geef je optimaal invulling aan je eigen kampioenschap. Doe dit met onvoorwaardelijkheid naar elkaar toe, en zorg als een familie voor elkaar, als team, omdat je effectief invulling wenst te geven aan je persoonlijke waarden.

Zo stimuleren wij elke dag de noodzaak mensen gewaardeerd te laten zijn, om wat ze doen en om wie ze zijn. We spreken die waarden uit naar elkaar, ook onderling, omdat dit zorgt voor begrip en meer kunnen loslaten, waardoor je elkaar nog meer versterkt.

Ik ben echt gesterkt door wat we gisteren samen hebben ervaren, door de openheid en transparantie, de bereidheid te delen. De kundige en bewogen coaching kwaliteiten van Ron van Bloois en Koen de Haan, die onze gasten zo waardeerden.

Dat vraagt zeker om een vervolg!

Nogmaals heel veel dank allen, en heel graag tot spoedig ziens, we hebben nog zoveel om elkaar te vertellen en mogelijkheden om naar elkaar te mogen luisteren!

Kijk voor meer informatie over coaching en leiderschap: https://societeitvastgoed.eu/consulting/

Tot snel!

Claudia van Haeften
Founder Sociëteit Vastgoed

#motivatie #coaching #sport #business #realestate #vastgoed #dankbaarheid #neverstoplearning 

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen