Deze horecaconcepten moet je als Facility Management en Real Estate absoluut kennen!

Deze horecaconcepten moet je als Facility Management en Real Estate absoluut kennen!

Op zoek naar het geheim van aantrekkelijke bedrijfshoreca? HTC Advies leidt je graag langs een aantal must see concepten met thema’s als gemak, verbinding, vitaal, sociaal en groen. En vergeet voor de afwisseling de behoefte aan guilty pleasure niet. Afhankelijk van de visie en doelen van de organisatie, zijn de thema’s uit te werken in unieke maatwerkconcepten. Een deel van de concepten is al terug te vinden in de gebouwde werkomgeving of staat daar open voor. Enkele concepten blijven zich richten op high traffic locaties of ondernemen op de hoek van de straat maar zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Laat je verrassen! 

Thema: gemak

Eazie

Bij healthy fastfood concept Eazie draait het om de combinatie gemak en gezond. ‘Eten is niet alleen belangrijk voor je body, maar ook voor je soul’ aldus Eazie. In een urban-Asian omgeving worden a la minute wok meals met unieke Aziatische smaken, poké bowls, noodle soups, salades en wraps  klaargemaakt. Geen tijd om op locatie te eten? De maaltijden zijn ook to-go.

Wundermart

Wundermart is een moderne gastvriendelijke onbemande winkelconcept. De winkels zijn 24/7 geopend en kunnen naar wens worden ingevuld met lokale producten. Ook het ontwerp van de winkel wordt aangepast op het interieur van de vestigingslocatie. Wundermarkt opereert als een softwarebedrijf in de foodwereld. Ooit begonnen met onbemande foodmarkets in lobby’s van hotels, maakte dit techplatform onlangs zijn toetreden in de gebouwde werkomgeving.

STACH

Bij STACH draait het om gezond & genieten op ieder moment van de dag. Samen met lokale leveranciers biedt STACH dagelijks de leukste en lekkerste gerechten en producten aan. Met de STACH app heb je jouw bestelling binnen no-time thuis of op kantoor geleverd.


Thema: verbinding

Anne & Max

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijt, lunch en borrel terecht kunt. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of met vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad en draagt bij aan de verbinding tussen buurtgenoten, collega’s en relaties.


Bagels & Beans

Sinds 1996 heeft dit concept de in Amerika populaire bagel in Nederland op de kaart gezet. Bij Bagels & Beans werken ze niet met een centrale keuken, maar wordt de bestelling gemaakt waar je bij staat. Van de koffie en bagels tot de sappen en salades.  De mediterrane geuren en kleuren van de Franse badplaats Nice zijn een belangrijke inspiratiebron om gasten te blijven verrassen.

30ml

Van kleine espressobar is 30ml Coffee Roasters in korte tijd uitgegroeid tot meerdere vestigingen en een eigen koffiebranderij. Het ALL DAY brunch menu is geïnspireerd op thuisgerechten, verse producten en heerlijke lekkernijen. Het is de missie van 30 ML om iedere dag goede koffie te serveren tegen betaalbare prijzen.

Thema: gezond

Foodmaker

Horecaoutlet Foodmaker staat voor kraakverse, lekkere voeding. Gezond voor de gast én goed voor de aarde. Er komen nooit conserveermiddelen, smaakstoffen of geraffineerde suikers aan te pas. Recent lanceerde Foodmaker een slim én gezond alternatief voor de verguisde snackautomaat, met de smartphoneapp in de rol van gezondheidscoach.

SLA

Gezond voor onszelf gaat wat SLA betreft hand in hand met gezond voor de wereld. Met plantaardige ingrediënten in de hoofdrol, een praktisch zero-waste keuken en eerlijke samenwerkingen zet SLA belangrijke stappen. Je kunt SLA winkels herkennen aan de iconische kas, die natuur en groen de stad inbrengt.

Yoghurt Barn 

Nederlanders zijn ‘s werelds grootste yoghurteters. Yoghurt is hier namelijk het hele jaar en de hele dag lekker en verrassend te combineren. Op de kaart van Yoghurt Barn staan verschillende yoghurt specials (met een veganistische optie), maar ook chia puddingen en smoothies. Bij Yoghurt Barn hebben ze feel good food met een positief effect op mens, dier en de aarde.

Thema: sociaal

Happy Tosti

Happy Tosti is hét sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Er werken mensen met en zonder arbeidsbeperking. Happy Tosti wil niet teveel focus op de medewerkers leggen, maar een horecabedrijf zijn dat voor kwaliteit en goede service staat. Door aan de realisatie van de Sustainable Development Goals mee te werken, wil Happy Tosti impact maken. 

Brownies & Downies

De combinatie van pure, bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten, maakt een bezoekje aan Brownies&downieS tot een ware beleving. Op het menu staan verschillende   soepen, sandwiches en uiteraard brownies voor de zoete trek.


Herbs Hospitality

Herbs Hospitality is de vaste horecapartner van het gloednieuwe theater- & concertgebouw Amare in Den Haag. Het concept staat voor sociale horeca waarin er voldoende ruimte is voor medewerkers met een arbeidsbeperking.

Anna Casemier, partner HTC Advies:

‘Steeds vaker zien we horecaconcepten van ‘de hoek van de straat’ terug in de kantooromgeving. Deze must see concepten sluiten aan bij thema’s als gemak, verbinding, vitaal, sociaal en groen en werken hierdoor imagoversterkend. Vergeet voor de afwisseling de behoefte aan guilty pleasure niet.

Capital Kitchen van creatieve hub Capital C is hier een goed voorbeeld van. Vanaf 14 oktober geopend en absoluut een bezoek waard!’ 

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen