Drie partnerbenoemingen bij Nexa Velo Advocaten

Drie partnerbenoemingen bij Nexa Velo Advocaten

Jeroen Elslo (43), Luc Coehorst (34) en Danny Hooreman (46) maakten al een aantal jaren deel uit van het vaste team van advocaten van het Nexa Velo kantoor van eigenaar Rien Braakman. De drie advocaten zijn nu ook officieel toegetreden als partner en tevens mede-eigenaren van het kantoor aan de Utrechtse Maliesingel.

Rien Braakman licht de toetreding van de drie partners toe: “In het vastgoed- en ondernemingsrecht zien we dat de vraag om juridisch advies tijdens de coronacrisis eerder toeneemt dan afneemt. Een betere verdeling van verantwoordelijkheden binnen ons kantoor past dan ook goed bij onze groeifase.”

Bestuur
Sinds januari 2021 vormen vier partners het bestuur van het kantoor. “Vanaf nu is ook het eigenaarschap conform de onderlinge verhoudingen geregeld. De ambitie om het kantoor in korte tijd te laten doorgroeien naar een kantoor met een omvang van 20 tot 25 advocaten kan door deze toetreding sneller en beter plaatsvinden”, aldus Braakman.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen