Een netwerk is altijd werk in uitvoering.
10 december 2022 

Een netwerk is altijd werk in uitvoering.

Ons werk is waarde toevoegen.

Een netwerk in de vastgoedsector, de industrie die ook dit jaar weer in alle opzichten in beweging is. Een sector die onze support en steun verdient, inzichten en kennis nodig heeft. De sector die bloot staat aan noodzakelijke veranderingen, zoals verduurzamen, maar ook onderhevig is aan opgelegde aanpassingen. Al deze ontwikkelingen geven het werk in uitvoering aan. Al deze werkzaamheden duiden dat waarde toevoegen gewenst is om te kunnen blijven ontwikkelen, en we door samen te werken oplossingen kunnen stimuleren.

Voor mij persoonlijk was het een bijzonder en uniek jaar.

Niet alleen omdat onze Sociëteit haar vijfjarig bestaan viert, en mag terugkijken op de realisatie van een blijvend groeiend netwerk dat breedschalig de sector vertegenwoordigt, en impact realiseert voor al diegenen die erbij betrokken zijn.  In alle assetklassen, in partnerships en in de loyale verbinding tussen leden.  We kijken terug op groei en ontwikkeling, die zich uit in een geaccrediteerde Academy voor vastgoedkunde, een online ledenomgeving, een app met vastgoedcursussen, media ondersteuning, internationale integratie en zichtbaarheid door deelname aan onder andere de Expo Real.

Een sterke verbinding en oplossingsgerichtheid tussen en door de expertteams, waarin professionals met een unieke expertise zich met elkaar verbinden, om samen nieuwe inzichten te realiseren voor de, door hun bediende assetklasse, en daarmee verdieping realiseren voor de sector én het netwerk.

We verhuisden dit jaar, wat niet zo geruisloos ging als we wensten, maar dankzij goede support van een van onze leden wonnen wij de zaak en bedienen we jou en ons netwerk nu vanuit het Vesta Gebouw in Arnhem, waar ook veelal de vastgoed-opleidingen en live opnames van de podcasts plaatsvinden (en we dan heerlijk lunchen bij Loetje, om de hoek).

Het jaar van de cijfers, waarin er 25.000 downloads van onze podcasts plaatsvonden, onze LinkedIn pagina gemiddeld 60.000x per maand wordt bekeken en mijn persoonlijke social media accounts een buitengewoon aantal volgers ontvingen van + 120.000. Onze leden bleven groeien in aantallen, onze website wekelijks 1000x bekeken wordt, onze posts een gemiddelde van 5000+ kijkers hebben en veel van onze leden meldden dat hun samenwerkingen exceptioneel groeiden door actieve deelname aan het netwerk. Onze nieuwsbrief bereikt 9000 vastgoedprofessionals en ook de Chepri pagina, voor particuliere beleggers, deelt kennis en informatie met 5000 investeerders per week. We organiseerden 60+ meetings, 25 opleidingsdagen en hadden 1000+ afspraken met partners en leden dit jaar.

Ons netwerk blijft groeien. 

Fantastisch allemaal, maar het enige wat echt telt, is wat jij hieraan hebt. 

En dus zetten we in 2023 met enorme energie en focus nog meer in op service en begeleiding van onze leden.

Want jij kiest voor ons, en daarmee willen wij met al onze affectie en aandacht jou brengen wat jij nodig hebt om de gewenste groei en ontwikkeling te realiseren. Jou met jouw partners aan tafel te brengen, ideeën uitwerken waardoor jij nieuwe kennis ontvangt die je kunt gebruiken in jouw businesscase, en jou concreet die verdieping brengen waardoor jij je prettig en verbonden voelt. Dat is impact realiseren zodat het jouw leven verrijkt.

Net als iedere familie zijn we dol op uitbreiding en intensivering.

Vandaar dat we, vanwege het groeiend aantal leden dat zowel in België als in Nederland werkzaam is in de sector, en vanwege het concurrend voordeel, de expertise van het netwerk, wat hiermee het netwerk van de Lage Landen wordt, met de gewenste kennis en samenwerking samenbrengen. Inmiddels weten we, door gesprekken met professionals, dat er Belgische vastgoedexperts zijn die reeds interesse hebben om in en met Nederland te werken, én dat er Nederlanders zijn die in België hun expertise, producten, portefeuille en diensten willen delen.

Je kunt dus uitzien naar een uitbreiding van onze meetings in de Randstad, Utrecht, Arnhem en Zwolle met sessies in Antwerpen, Brussel en Knokke. De focus zal hierbij liggen op kennisdeling, netwerk uitbreiding, het delen van best practices en, zoals ik leerde, “ We starten met een glas te drinken, om elkaar beter te leren kennen”.

We geven daarmee ook invulling aan de verzoeken van oa Realty (de Belgische vastgoedbeurs) om samen te werken, en aan onze leden die hun prachtige organisaties graag breder delen, door jou te inviteren.

Ben of ken jij Belgische bedrijven die graag uitbreiden naar Nederland of andersom? Laat het ons weten, we starten met een roadtour om deze bedrijven te bezoeken, zodat we alle specialisaties en wensen in kaart kunnen brengen om dit jou aan te kunnen bieden.

Zo zullen we onze agenda in 2023 niet alleen uitbreiden met een kijkje op locaties van bijvoorbeeld Rijksvastgoedbedrijf, een seminar over Smart Buildings, inzage in de werkwijze van een woningcorporatie, Eigen Haard, of een deepdive in de wijze waarop we van Vastgoedbepaling naar Vastgoedcreatie gaan, bij Vesteda, maar nog veel meer.

Onze leden worden opnieuw uitgenodigd mee te gaan naar München als standhouder, we intensiveren de samenwerking met Real Asset Media (deelnemen in een internationaal panel?), we gaan jou inviteren op een unieke locatie op de Zuidas die binnenkort geopend wordt en bieden incompany leiderschaptrainingen aan (met trainers die onder andere Olympische deelnemers naar goud hielpen). De veel geprezen ladies lunches kun je ieder kwartaal tegemoet zien, net als sportieve events of diners op toplocaties.

Onze cursussen vastgoedkunde worden uitgebreid (allemaal te vinden in de gratis app), we organiseren directe kennissessies voor beleggers (over precies die onderwerpen waar jij nu tegenaan loopt) en starten in  januari met een Lagerhuis Debat om de maatregelen voor zorginstellingen en zorgvastgoed onder de loep te nemen.

Zo zijn we nu voor jou aan het werk om een topagenda samen te stellen, waardoor jij de verbinding, kennis, organisatievormen, beleidsmaatregelen, opleidingen en samenwerkingen ervaart die jou precies de handvatten bieden om van 2023 een waardevol en sterk jaar te maken. En je de beste inzichten krijgt, ook door inzichten van visionaire experts.

Een jaar van ontwikkeling en evaluatie, van groei en verduurzamen, van inzichten in financiën en mogelijkheden tot samenwerking.

Als familie houdt je elkaar stevig vast, in goede en ontwikkelende tijden, juist wanneer je het nodig hebt of nieuwe inzichten wenst te delen. 

Onze vraag blijft dan ook :” Wat mogen wij voor jou doen?” En als je het niet direct weet, maak dan zeker een afspraak met Marissa, onze Leden- manager (ledenservice@societeitvastgoed.eu) , zij helpt je graag verder bij de invulling van jouw mogelijkheden.

  • Wil je met mij afstemmen tijdens een meeting, teams sessie, telefoongesprek of lunch? In gesprek over toepassingen of uitbreiding van jouw deelname? Ik verheug me! (info@societeitvastgoed.eu ).

  • Mogelijk wil jij je lidmaatschap uitbreiden, om ook gebruik te kunnen maken van onze marketing inzichten, of ben je eraan toe om te publiceren en nog beter zicht- en hoorbaar te zijn in de sector. Wellicht wil jij de beste gesprekspartner zijn, en een optimale inzage krijgen in de actuele details van de sector, door de bekroonde opleidingen te volgen.

Wij zijn er voor jou, anytime, bij al jouw ontwikkelingen. 

  • Zien we je bij de kerstkoffietafel de 22e?
  • Of luiden we samen het nieuwe jaar in de 13e januari?
  • Je bent van harte uitgenodigd, ook om kennis te maken.

We kijken uit naar je komst, naar jouw ideeën en input, want daar kunnen we een ander mee bereiken en jou verder mee helpen!

Liefs, Claudia

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen