Thimo de Vries REE MSV doorloopt met succes Post Master Educatie Sociëteit Vastgoed Academy
27 april 2021 

Thimo de Vries REE MSV doorloopt met succes Post Master Educatie Sociëteit Vastgoed Academy

Sociëteit Vastgoed groeit als volwassen en verbindend (inter) nationaal bouw- en vastgoednetwerk. Het USP is de volledige range aan Vastgoed Disciplines, samengebracht in een sterk (inter-)nationaal opererend netwerk van honderden beslissing nemers en partners. Persoonlijke relaties met zakelijke belangen worden effectief met elkaar in contact gebracht tijdens meetings en opleidingen om kennis, netwerk en business te delen. Hiertoe worden ook trainingen en cursussen aangeboden via Sociëteit Vastgoed Academy.

De opleiding Real Estate Economics is samengesteld en wordt gedoceerd door drs. Jan van den Hogen MSc MRICS MSc, docent bij Sociëteit Vastgoed Academy en Tenant Relationship Manager | Logistics Global bij Deka Immobiliën GmbH.

De REE opleiding wordt gedurende 6 dagen gedoceerd en bestaat uit de onderdelen Vastgoedrekenen, Vastgoedeconomie + Statistiek, Investeringsanalyse & Asset Management terwijl tijdens de terugkomdag een samenvatting van de studie wordt gegeven, terwijl er alle ruimte is voor discussie en praktijkvoorbeelden.

Van den Hogen:”

De REE opleiding is een uniek, integraal opleidingsprogramma om complexe financieel-economische vastgoedvraagstukken te doorgronden, te analyseren en praktisch toepasbaar te maken. Je wordt een vastgoedexpert met een rekenkundige en economische focus, dé ideale gesprekspartner voor iedere stakeholder in de vastgoedwereld”..

Thimo de Vries REE MSV, Business Developer Veneficus:

” Mijn persoonlijke doelstelling is om de vastgoedsector te voorzien van relevante data en inzichten om zo meer data gedreven beslissingen te laten nemen.

Er is in Nederland een flink tekort aan woningen en dit blijft de komende jaren zo. Om dit tekort zo efficiënt mogelijk op te lossen dient er gebouwd te worden waar behoefte aan is. Dit proberen wij met Veneficus Real Estate optimaal te ondersteunen.

Om meer ervaring, begrip en gevoel te krijgen bij de complexiteit van vastgoed ontwikkelen en investeren in vastgoed heb ik gekozen om de Post Master REE te volgen. Door REE heb ik veel relevante inzichten verkregen en snappen wij veel beter welke complexe vraagstukken er liggen en vooral hoe wij daar in kunnen ondersteunen, adviseren en oplossingen kunnen bieden”.

Deze waardevolle samenwerking en educatie past in de gewenste meerwaarde die stichting Sociëteit Vastgoed & Company voortdurend wenst te bieden.

De educatie van Sociëteit Vastgoed Academy wordt buiten de live opleidingen onderbouwd door de online cursussen die voor alle leden en partners zonder bijkomende kosten te volgen zijn in de online omgeving van de website en in de app, waar een 10tal+ cursussen over vastgoedkunde en persoonlijke ontwikkeling met succes worden gevolgd .

Daarnaast biedt Sociëteit Vastgoed onderbouwing aan de sector door de uitzendingen van Real Estate Radio (hét vastgoedradiostation) en Chepri (netwerk voor particuliere beleggers). “Door voorop te (blijven) lopen en kennis en expertise te bundelen wensen wij de sector te stimuleren een brede visie te formuleren voor de toekomst”. aldus Founder Claudia van Haeften MBA MSV.

Meer weten of het opleidingstraject en REE titel: Real Estate and Economics

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen