FVH Facility Groep realiseert nieuwe samenwerking

FVH Facility Groep realiseert nieuwe samenwerking

FVH Facility is recentelijk gestart met schoonmaakactiviteiten op het hoofdkantoor van de DNW, de Stichting Duits-Nederlandse Windtunnels welke is opgericht door het Duitse Lucht- en Ruimtevaartcentrum DLR en het Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum NLR.

De windtunnels bevinden zich op een aantal locaties in Nederland en Duitsland: Marknesse, Amsterdam, Braunschweig, Göttingen en Köln. DNW biedt oplossingen voor de experimentele simulatie-eisen van aërodynamische onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

FVH Facility Groep Sociëteit Vastgoed

Deze projecten kunnen hun oorsprong vinden in de loop van de industriële ontwikkeling van nieuwe producten voor de luchtvaartindustrie, de automobielindustrie, de civiele techniek, de scheepsbouw maar ook de sportsector. Ook de onderzoeksgemeenschap (universiteiten, onderzoeksinstellingen of onderzoeksconsortia) profiteert van de capaciteiten van DNW. Een high-tech omgeving dus waar FVH zich als innovatieve facilitaire partner zich thuis voelt en trots is op deze samenwerking.

Together We Facilitate The Future!

 

Pieter Dokter
Commercieel directeur

FVH Facility Groep Sociëteit Vastgoed

 

+31 (0)6 543 710 13
dokter@fvhfacility.nl

Ambachtweg 18  I  2841 LZ Moordrecht  I  The Netherlands

T +31 (0)348-416494  I  F +31 (0)348-419341  I  www.fvhfacility.nl

 

FVH Facility Groep Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen