Parkeerbeheer en EV charging: uitdagingen en inzichten in België en Nederland (whitepaper)
06 juni 2023 

Parkeerbeheer en EV charging: uitdagingen en inzichten in België en Nederland (whitepaper)

Wil je weten hoe Cegeka en Merluno inzichten bieden in de uitdagingen en kansen van parkeerbeheer en EV charging in België en Nederland? Download dan nu onze informatieve whitepaper!

📚 Parkeerbeheer en EV charging: uitdagingen en inzichten in België en Nederland (whitepaper) 📚

Als gevolg van de toenemende verstedelijking, de groeiende verkoop van elektrische voertuigen en de opkomst van intelligente parkeeroplossingen, worden er binnen de markt van parking management en EV charging talloze mogelijkheden gecreëerd. Cegeka heeft samen met onderzoeksbureau Merluno diepgaande interviews uitgevoerd om een dieper inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken in zowel België als Nederland.

  • In deze whitepaper worden de unieke uitdagingen van elke regio belicht, waarbij tevens verschillende niveaus van marktvolwassenheid worden geïdentificeerd. Specifiek voor België wordt er onderscheid gemaakt tussen België, Vlaanderen en Wallonië, zodat de specifieke situaties en kansen per regio duidelijk naar voren komen.

  • Het marktonderzoek bevestigt dat elke regio zijn eigen complexe uitdagingen en kansen kent. Het beheer van de interactie tussen gebouwen, parkeerlocaties en EV-laadstations, evenals het optimaliseren van het investeringsrendement, is een ingewikkelde taak die in elke situatie vereist is.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de diepgaande inzichten van Cegeka en Merluno in parkeerbeheer en EV charging in België en Nederland? Download onze whitepaper via de volgende link:

[Download whitepaper]

Mis deze waardevolle bron van informatie niet!

Samen kunnen we de uitdagingen van parkeerbeheer en EV charging overwinnen en de weg vrijmaken voor een duurzame toekomst.


#Parkeerbeheer #EVcharging #Whitepaper #Duurzaamheid #Inzichten

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen