REBO regiowinnaar (thuis)werkgever van 2020!
19 maart 2021 
in Member

REBO regiowinnaar (thuis)werkgever van 2020!

Slim & Schoon Onderweg Regio Arnhem Nijmegen voerde de afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Tot 10 maart konden mensen hun werkgever nomineren tot beste regionale (thuis)werkgever en dit heeft tot maar liefst 900 nominaties geleid in de regio Arnhem-Nijmegen.

Deze week heeft REBO Groep te horen gekregen dat zij in de categorie 50-200 werknemers gewonnen heeft! Daar zijn we ontzettend trots op! Vooral ook omdat we genomineerd zijn door onze werknemers!

Harriet Tiemens, bestuurlijk trekker voor mobiliteit in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen en wethouder gemeente Nijmegen, reikte vandaag de awards uit tijdens de online prijsuitreiking. Morgen (16 maart) worden tussen 09:00 en 10:00 uur de landelijke winnaars bekend gemaakt.

rebo-groep-regiowinnaar

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen