Sociëteit Vastgoed heeft een eigen app!

Beste leden,

We hebben heel goed nieuws: de nieuwe leden-app is gelanceerd! 🥳

Onze programmeurs deelden het volgende:

'We waren bezig met een update van de app, maar een update kunnen we het ondertussen niet meer noemen. Het design is volledig opnieuw gemaakt, en daarna is élk stukje van de app opnieuw gebouwd. Het is dus echt een geheel nieuwe app geworden!'

In deze app is het scrollen door de nieuwste berichten, berichten liken en reageren makkelijker geworden dan ooit.

Als member Sociëteit Vastgoed of Chepri kan jij nu voortaan voortaan waar je ook bent jouw trainingen volgen, nieuwe informatie leren en in contact komen met de andere leden:

huddle-app SV

Niet alleen heeft de nieuwe Huddle-app een volledig nieuw uiterlijk gekregen, ook zijn er extra functies toegevoegd. Zo kun je gemakkelijk berichten bekijken en posten vanaf mobiel, kun je de examens in de e-learning nu ook vanuit de app doen, kun je de polls in de community beantwoorden en kun je de evenementen bekijken en je ervoor aanmelden.

Waar kan ik 'm downloaden?!

We snappen dat je zo snel mogelijk deze update wil downloaden om er gebruik van te maken 😉

Heb je de huidige Huddle-app al? Je kunt dan simpelweg de app updaten binnen jouw telefoon. Update de app via de App Store of Play Store en je hebt direct deze nieuwe versie.

Heb je de app nog niet? Zoek in de App Store of Play Store op Huddle community & e-learning of gebruik onderstaande links:

•    Huddle app via App Store (voor iPhone)

•    Huddle app via Play Store (voor Android)

Hoe kan jij inloggen? Simpel

In het inlogscherm zoals  hierboven getoond hoef jij enkel jouw leden-login in te voeren. Jij wordt dan automatisch aan de omgeving van Sociëteit Vastgoed toegewezen.

Jouw inlog kwijt? Geen probleem! 

Mail ons gerust op aanmelden@societeitvastgoed.eu, dan zorgen wij dat jij jouw inloggegevens krijgt!

Laat je ons weten wat je vindt?

Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe app en we hopen natuurlijk dat jij als member net zo blij bent.

Met een hartelijke groet,

Team Sociëteit Vastgoed

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen