Team Sociëteit Vastgoed breidt uit

Een groot aantal van jullie heeft haar al ontmoet of gesproken, en met trots stellen wij jullie binnenkort in ieder geval voor aan Marissa Wammes. Zij zal als relatiemanager alle nieuwe leden bellen en informeren over de meetings en opleidingen van de Academy.

Zij is beschikbaar om vragen aan te stellen, en geeft uitleg over de invulling van de meetings. Marissa zal ons ondersteunen bij de organisatie van de events en is het eerste aanspreekpunt voor leden om in contact gebracht te worden, met andere leden.

Zo wensen we beter en persoonlijker invulling te geven aan de behoefte van ons netwerk en directe antwoorden te kunnen geven op onduidelijkheden. Marissa is een ervaren professional en zij heeft tijdens de afgelopen meetings al geweldige ondersteuning geboden. En de lekkere lunches die we serveren als je ons kantoor bezoekt? Daar zorgt zij ook allemaal voor. Heel hartelijk welkom Marissa! Na haar zwangerschapsverlof, zal zij begin 2022 zelfs nog vaker bij ons te vinden zijn, dus dan ga je haar zeker ontmoeten.

Je kunt haar bereiken op ledenservice@societeitvastgoed.eu Ze kijkt uit naar jouw vragen en de mogelijkheid jou als lid van Sociëteit Vastgoed of Chepri optimaal te servicen!

Marissa Wammes

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen