Stichting FRIS Voor Kinderen haalt 40.000 euro op aan donaties in 2020
19 februari 2021 
in Member

Stichting FRIS Voor Kinderen haalt 40.000 euro op aan donaties in 2020

In 2020 heeft Stichting FRIS Voor Kinderen ruim 40.000 euro aan donaties opgehaald. Hierbij is het doel voor 2020 ruimschoots behaald.

Inmiddels zijn de eerste bedragen overgemaakt aan initiatieven, waarmee kwetsbare kinderen in Nederland worden geholpen. Zo gaat er 17.500 euro naar Stichting van het Kind, 5.000 euro naar Stichting Jarige job en 5.000 gaat naar Stichting Coöperatiekring Amsterdam. Medio 2021 wordt het overige bedrag gedoneerd aan een nader te bepalen initiatief.

Wat gebeurt er met de donaties

Met 17.500 euro kan samen met Stichting van het Kind de FRIS Voor Kinderen sportdagen worden georganiseerd en een jeugdzorglocatie in Castricum gedeeltelijk worden opgeknapt. Stichting Jarige Job kan met 5.000 euro 141 kwetsbare kinderen in Amsterdam blij maken met een verjaardagsbox vol cadeaus, taart, traktaties en meer. De 5.000 euro voor Stichting Coöperatiekring Amsterdam wordt ingezet om kwetsbare kinderen in Amsterdam betere kansen te bieden op het gebied van educatie. Naast de donaties gaat FRIS letterlijk haar handen uit de mouwen steken. Zo wordt er meegeholpen met de renovatie, de sportdagen en het inpakken van de verjaardagsboxen.

Waarom Stichting FRIS Voor Kinderen

In 2015 heeft FRIS haar eigen stichting opgericht, Stichting FRIS Voor Kinderen. Uitgangspunt van deze stichting is; een eigen plek is een fundamentele levensbehoefte van de mens om zich te kunnen ontwikkelen. FRIS weet dat een eigen veilige plek niet voor ieder kind in Nederland is weggelegd. Door omstandigheden – het overlijden van ouders, misbruik, huiselijk geweld of ontoereikendheid van de ouders – is een veilig thuis om zich te ontwikkelen niet aanwezig. Vandaar de missie: Een veilige plek voor ieder kind, niet alleen vandaag maar ook morgen.

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen