Waar focussen wij ons op?

Beste vriend,

 

Waar concentreer je je meestal op: het verleden, het heden of de toekomst?

Waar we ons op concentreren, dat heeft invloed op ons hele leven. Waar we ons ook op concentreren, we VOELEN – of het waar is of niet.

Als je je nu op het verleden concentreert, terwijl je misschien geluk voelt ten aanzien van nostalgische momenten, voel je misschien ook spijt.

Als je gefocust bent op het heden, zul je veel meer vreugde en voldoening vinden, maar je kunt ook taken vermijden zonder onmiddellijke bevrediging te ervaren.

Als je gefocust bent op de toekomst, voel je de opwinding van het plannen maken, van de verwachting van wat komt, maar je kunt je mogelijk ook angstig voelen.

Waar ben jij nu op gefocust?

En is jouw antwoord vandaag anders dan twee maanden geleden? Of anders dan ongeveer een jaar geleden?

Nu een groot deel van de wereld op slot zit, zijn velen van ons nu meer gefocust op de toekomst.

We stellen doelen, waardoor we kunnen beslissen wat echt belangrijk voor ons is, wat we willen doen en wat we moeten doen.

Het creëert een aantrekkingskracht, die een motivatie veroorzaakt door de mogelijkheden en de wensen wat wel kan, niet door noodzaak.

Deze doelen laten ons opties, ervaringen, keuzes en paden zien.

“Dromen komen uit zodra je actie neemt.”

Liefs,

Claudia van Haeften MBA MSV

 

ps. Wat vind je opwindend aan de komende maanden? Welke doelen heb je gesteld voor de resterende dagen van het jaar?

Hoe ziet een boeiende toekomst er voor jou uit?

In deze uitnodiging deel ik graag nieuwe manieren om ‘van nu naar de volgende’ te gaan, en gaan we dieper in op beslissingen die we elke dag nemen over waarop we ons moeten concentreren.

Mag ik je uitnodigen de blog te lezen op Business Masters Academy?


    
Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen