𝐖𝐨𝐧𝐞𝐧, 𝐨𝐮𝐝𝐞𝐫 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞
08 september 2022 

𝐖𝐨𝐧𝐞𝐧, 𝐨𝐮𝐝𝐞𝐫 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞

Op dinsdag 6 september was Sociëteit Vastgoed met een delegatie vanuit expertteam Osiris op bezoek bij ING. Op hun hoofdkantoor Cedar heette Jan Willem Spijkman (Senior Sector Banker, Public Sector & Healthcare, ING Business Banking) ons van harte welkom. 

Ron van Bloois (voorzitter van Osiris) nam de aanwezigen mee op de relevantie van het programma met een sectorstudie over het wijzigende landschap van wonen, senioren en zorg, en de impact van preventie. Jan Willem gaf een inhoudelijke lezing over de studie, noodzaak tot stelselwijziging (met langer thuis wonen transitie en aanverwante financiering) en oplossingen met clustering van wonen voor senioren. 

Mariska Davidse (directeur van The Mental Move) gaf een college over mentale gezondheid met duiding van ‘veerkracht’, duurzame inzetbaarheid en de urgentie van preventie. Daarbij kwam ze binnen bij de aanwezigen met persoonlijke reflectie, gaf ze inzicht in de ontschottende businesscase en maakte ze een vertaling naar het woonlandschap voor senioren. 

Hoe kunnen we hierin werken aan een nieuwe cultuur met meer zelfregie, vitaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Daarbij oog voor digitalisering, vroegsignalisering en mentale gezondheid van de oudere populatie. Beide presentaties leiden tot geanimeerde discussies onder de Osiris leden, met focus op verandering en versnelling. Kortom, een waardevolle kennissessie, waar vervolg aan wordt gegeven.

Alles leren over het speelveld van Seniorenhuisvesting & Zorgvastgoed? Meld je aan voor de opleidingsdag op 14 september aanstaande.Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen