societeit vastgoed
Retail
Sociëteit Vastgoed
Retail
10/24/2023
1 min
0

Samenwerken voor een Levendig Centrumgebied: Een Kijkje in het Vernieuwde Alexandrium Shopping Cente

10/24/2023
1 min
0

Beste Vastgoedprofessionals,

In een tijd waarin de dynamiek van centrumgebieden verandert, staat samenwerking centraal als cruciale factor voor het vergroten van de waarde van stadsontwikkeling. Het succes van een stad wordt immers mede bepaald door de vitaliteit van haar centrumgebieden. Deze plekken dienen niet alleen als economische trekkers, maar ook als levendige ontmoetingsplaatsen met een breed scala aan voorzieningen.

In de aanloop naar deze transformatieopgave rijst de vraag: Hoe kunnen individuele bezitters van gebouwen en grond bijdragen aan het vergroten van de waarde in dit veranderende landschap? Het antwoord ligt in samenwerking en een heldere visie op het grotere geheel.

Het is bekend dat samenwerking essentieel is in dicht bebouwde gebieden. 

Een succesvolle samenwerking vergt een gezamenlijke visie, transparantie, vertrouwen en het begrijpen van elkaars belangen en taal. Ook is het van belang om de complexiteit en diversiteit van de uitdagingen te doorgronden en flexibiliteit te tonen, ook vanuit gemeentelijk perspectief.

Wij nodigen jullie daarom uit voor een unieke sessie op een locatie die nog niet eerder opengesteld is: het vernieuwde Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. Hier zullen Karin Laumans, Centre Director van Alexandrium Shopping Center, en architect Marten de Jong van de Architekten Cie het woord nemen.

Alexandrium Shopping Center, met zijn 140 winkels, is een van de grootste overdekte winkelcentra in de stadsregio Rotterdam. Graag geven wij jullie een inkijkje in het transformatieproces dat het Shopping Center heeft ondergaan, vanaf de opening in 1984 tot aan de voltooiing van de verbouwing.

Klépierre, de eigenaar en beheerder van Alexandrium Shopping Center, investeert om een unieke plek te creëren waar winkelen, ontmoeten en verbinden samenkomen in het hart van Prins Alexander. Met het nieuwe design is ruimte gecreëerd voor ondernemers om maximale exposure te realiseren.

Tijdens de verbouwing is er een gevarieerd evenementenprogramma samengesteld, met als kers op de taart de winst van de Kern Marketing Award in 2022 met de campagne "Wij gaan voor een nieuwe look".

Retail Expertteam Path

Wij kijken ernaar uit om jullie als onze gasten te mogen ontvangen en te inspireren met ons transformatieproces en de toevoeging van services en voorzieningen die bijdragen aan een optimale winkelervaring. Ook de experts van het Retail expertteam Path zijn uitgenodigd voor deze bijzondere kennissessie en tour (plus lunch). 

Meld je snel aan, er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar. Tot maandag 30 oktober in Rotterdam!

Met vriendelijke groet,

Claudia van Haeften MBA MSV
Founder Sociëteit Vastgoed

Reacties
Categorieën