societeit vastgoed international
Leaders of Change
Sociëteit Vastgoed
Leaders of Change
03/11/2024
2 min
0

De Schitterende Wereld van Vastgoed: Een Glimp van Dubai door de Ogen van de Professionals

03/11/2024
2 min
0

In de schitterende wereld van Dubai, waar de zon bijna het hele jaar door hoog aan de hemel staat, ervaren we een verhaal dat even fascinerend is als het emiraat zelf. Terwijl de rest van de wereld worstelt met fluctuerende brandstofprijzen, biedt Dubai een unieke stabiliteit met tankstations die de prijzen slechts eenmaal per maand aanpassen. En als klap op de vuurpijl is daar CAFU, de brandstofleveringsservice die je nooit meer naar een tankstation hoeft te laten gaan. Stel je voor: dezelfde prijs, maar zonder het gedoe. Een droom voor de gemakzuchtige automobilist en een inspiratie voor vastgoedprofessionals met drang naar efficiëntie en optimale klantenservice.

Maar laten we niet te snel van stapel lopen. Het is tijd om een gemeenschappelijke misvatting uit de wereld te helpen: Dubai, dat pareltje van de Verenigde Arabische Emiraten, is zowel een stad als een emiraat, geen land op zich. Een verbluffend detail dat velen over het hoofd zien, maar essentieel om te weten voor de investerende vastgoedkenner.

Liefhebbers van snelheid

De stad is daarnaast bijna een speeltuin voor de liefhebbers van snelheid, met een genereuze limiet voordat de snelheidscamera's je portemonnee lichter maken – een contrast met het striktere Abu Dhabi. Maar hier komt de ware verrassing: nummerplaten in Dubai zijn goudmijnen. Ja, je leest het goed. Een lage nummercombinatie of een intrigerende reeks kan meer waard zijn dan de auto zelf. Denk daar maar eens over na bij jouw volgende investering.

In Dubai is alles in beweging, hier verandert zelfs een saaie file in een speelse activiteit. Met de app van de Dubai-politie kun je namelijk zelfs de financiële zonden van jouw voorganger ontrafelen – of, voor de meer altruïstische zielen onder ons, hun verkeersboetes betalen. Verveling is hier dus niet aan de orde.

Ontworpen voor gemak

Het leven in Dubai is ontworpen voor gemak. Of het nu gaat om boodschappen of de overdracht van belangrijke documenten, alles is slechts één telefoontje verwijderd. Deze stad staat dan ook model voor de toekomst van dienstverlening, een incentive voor iedereen die in vastgoed investeert: gemak verkoopt.

Voor de goudzoekers onder ons: Dubai is de plek. Goedkoper dan waar dan ook ter wereld. En laten we het even hebben over de luchthaven DXB, een knooppunt van wereldklasse dat blijft groeien om de ambities van Emirates bij te benen.

Focus op business en vastgoed

Deze stad, die ooit leunde op de olie, heeft haar toekomst opnieuw uitgevonden met een focus op business, toerisme en vastgoed. En het resultaat? Een bloeiende markt die toegankelijk is voor investeerders op elk niveau. Van bescheiden studio's tot penthouses met een prijskaartje van bijna €200 miljoen – compleet met een privélift voor jouw auto.

Met een visie op 2040 om de bevolking te verdubbelen, bouwt Dubai voor een toekomst die ruimte biedt voor iedereen. Het vastgoedbeleid hier is een masterclass in inclusiviteit en vooruitdenken. Betaal in termijnen, verkoop nog voordat de bouw voltooid is, en maximaliseer jouw rendement op eigen vermogen – Dubai toont je met behulp van de professionals van Pandora exact hoe het moet.

In deze stad is alles mogelijk.

Het verhaal van Dubai is niet alleen een les in vastgoed, maar ook in visie, ambitie en het herdefiniëren van mogelijkheden. Voor de investeerder die durft te dromen, is hier een wereld van mogelijkheden. En zoals altijd, in de woorden van de kenner: in Dubai, lieve mensen, in Dubai daar gebeurt het.

Invitatie

Op 29 mei 2024 ben jij onze gast. 

Wij laten jou nu ook graag (nader) kennis maken met de uitdagingen en mogelijkheden van investeren in Dubai.

Je bent uitgenodigd voor een exclusief evenement gericht op vastgoedinvesteringen in Dubai, georganiseerd door Sociëteit Vastgoed International en Netherlands Business Council Dubai. We starten met een welkomstontbijt, gevolgd door een kennistafelgesprek onder leiding van moderator Ron van Bloois, waarin de diverse aspecten van vastgoedinvesteringen in Dubai worden besproken.

Na een Q&A-sessie en een koffiepauze zijn er verdiepingssessies en een case studie gepresenteerd door en met de experts van PANDORA. Het evenement wordt afgesloten met slotopmerkingen van de organisatoren en aankondigingen van toekomstige evenementen.

Als extraatje is er een georganiseerde Dubai Vastgoed Tour, waarbij deelnemers prominente vastgoedprojecten kunnen bekijken en netwerken.

Aanmelden kan uiteraard direct: Verdiepen en verbinden in vastgoed - Dubai 2024

Tot Sociëteit Vastgoed, ook in Dubai!


Reacties
Categorieën