chainels
Vastgoed Nieuws
Sociëteit Vastgoed
Vastgoed Nieuws
05/06/2024
1 min
0

Samenwerking, innovatie en social impact

05/06/2024
1 min
0

We zijn de maandagmorgen goed begonnen bij Sociëteit Vastgoed! Claudia van Haeften nam een inspirerende podcast op met de founders van Chainels, Sander Verseput en Erwin Buckers.

Waar spraken zij over?

Direct nam het gesprek een verdieping door het bewogen verhaal over de start vanuit de TU in Delft, naar de ontwikkeling en groei. Een uniek relaas over hoe Chainels is geëvolueerd tot een succesvol platform voor vastgoedeigenaren en beheerders, met focus op de huurder, actief in zeventien landen.

Erwin en Sander delen geanimeerd hoe Chainels zich heeft steeds heeft  aangepast aan markteisen en - wensen, door te luisteren naar de klant, processen te digitaliseren en essentieel te worden voor vastgoedgebruikers.

" Van nice to have naar must have."

Het is duidelijk dat we hier spreken met bewogen en gedreven ondernemers, door de wijze waarop ze hun toewijding aan verbetering en klanttevredenheid benadrukken. Ze verkennen continue de trends in de sector, zoals automatisering en serviceconcepten.

Dat maakt dat Claudia, zoals ze dat ook vaak live doet, ook hier hun innovatieve aanpak en internationale groei prijst.  De conversatie eindigt met uitnodigingen voor komende evenementen en potentiële samenwerking om elkaars netwerken te benutten. Claudia sluit af met bewondering voor de geleverde prestaties van Erwin & Sander gedurende een decennium, en drukt haar enthousiasme uit voor toekomstige betrokkenheid bij en door Chainels aan alle assetklassen in de vastgoedsector, nationaal en internationaal.

De belangrijkste thema's van het gesprek zijn:

  • Samenwerking en schaalbaarheid: Er wordt benadrukt hoe samenwerking met andere organisaties cruciaal is voor snelle schaalbaarheid, en er is openheid voor verbinding met externe organisaties voor verdere groei.

  • ESG en duurzaamheid: Erwin & Sander delen hun visie op de toekomstige impact van ESG en technologie in de vastgoedsector, met een nadruk op duurzaamheidsinitiatieven in het platform en het vergroten van de sociale impact door punten te scoren in duurzaamheidsframeworks.

  • Innovatie en aanpassingsvermogen: Chainels blijft relevant door klantinteractie en markttrends, met een focus op ESG, automatisering en kunstmatige intelligentie voor klantvraagstukken.

  • Sociale impact en trots: Het bedrijf laat een sterke betrokkenheid zien bij sociale initiatieven en het vergroten van de sociale impact, met trots in hun vermogen om aan de behoeften van klanten te voldoen en te anticiperen op toekomstige behoeften.

  • Toekomstvisie: De toekomstvisie omvat het automatiseren van processen en het aanbieden van extra diensten voor betere huurderstevredenheid en omzetverhoging, evenals verwachtingen van samenwerking met andere techbedrijven, ook gericht op mobiliteit en energiedata.

Benieuwd naar het gesprek? 

Je kunt het binnenkort bij Sociëteit Vastgoed op Spotify, YouTube, onze social media platformen en op onze website tegemoet zien!Wil je Sander ook live horen spreken?

Meld je dan aan voor onze opening tijdens Provada, op 11 juni om 13u op de stand van Milieu Service Nederland. Reacties
Categorieën