claudia van haeften
Leaders of Change
Sociëteit Vastgoed
Leaders of Change
08/10/2023
1 min
0

De Kracht van Keuzes, het nieuwe boek van Claudia van Haeften

08/10/2023
1 min
0

Lieve vrienden en dierbare relaties,

Ik hoop dat deze boodschap jullie in goede gezondheid bereikt. Het is met grote opwinding en een warm hart dat ik jullie wil uitnodigen voor een bijzonder moment in mijn reis - de lancering van mijn nieuwe boek: "De kracht van keuzes - Van pijnkind naar powervrouw: een reis vol kracht en betekenis."

Dit boek is niet zomaar een verzameling woorden; het is een weerspiegeling van mijn diepste overtuigingen, mijn waarom. Het is mijn hart en ziel gegoten in elk hoofdstuk, elke pagina. En ik wil graag met jullie delen waarom dit boek zo'n speciale betekenis voor me heeft.

Mijn reis

Mijn reis van 'pijnkind naar powervrouw' heeft me gevormd, uitgedaagd en geïnspireerd om bewuste keuzes te maken die mijn leven hebben getransformeerd. Ik heb geleerd dat kwetsbaarheid en moed de bouwstenen zijn van groei, zelfs in de meest uitdagende tijden. Dit boek vertelt mijn verhaal - mijn ervaringen, lessen en overwinningen - in de hoop dat het jullie zal inspireren om ook jullie eigen kracht te ontdekken en bewuste keuzes te maken.

Mijn diepgewortelde geloof in de kracht van families, zowel zakelijk als privé, heeft geleid tot de oprichting van Socïeteit Vastgoed & Co. Hierdoor kon ik waarde creëren en impact hebben op het leven van anderen, en dit boek is een voortzetting van die reis. Het verkent thema's als zelfacceptatie, het doorbreken van traditionele normen en het vormgeven van een betekenisvolle toekomst.

Persoonlijke reis

"De kracht van keuzes" is mijn bijdrage aan ieders persoonlijke reis van groei en ontwikkeling. Het biedt concrete handvatten om bewustere keuzes te maken, je eigen pad te volgen en je nieuwsgierigheid levendig te houden. Het is mijn manier om jou te inspireren, om angst te overwinnen en uitdagingen met volle kracht aan te gaan. Zonder pijn geen groei.

Op vrijdag 18 augustus wordt dit boek officieel gelanceerd. Het is mijn hoop en wens dat "De kracht van keuzes" een bron van kracht, wijsheid en liefde zal zijn voor jullie. Samen kunnen we impactvol groeien, ons positief ontwikkelen en een betekenisvolle impact hebben op onze wereld.

Delen en ervaren

Ik verheug me mijn boek met jou te mogen delen! Je kunt het nu bestellen bij de uitgever, als preorder, via de link. 

  • Titel: De kracht van keuzes
  • Van pijnkind naar powervrouw: een reis vol kracht en betekenis
  • Auteur: Claudia L. van Haeften
  • Verschijningsdatum: 18-08-2023
  • Aantal pagina's: 330
  • ISBN: 9789464689167
  • Verkoopprijs: €24,50
  • Uitvoering: Paperback
  • Nu Bestellen als preorder

Ik nodig jullie uit om deel te nemen aan deze reis van transformatie en empowerment. Laten we samen bewuste keuzes maken, onze kracht omarmen en ons mooiste leven creëren.

Met liefde en dankbaarheid,

Claudia L. van Haeften

Reacties
Categorieën